- 30 Ağustos 2021
- 37
- -7
- 6
- 32
- Konu Sahibi mlblatrlfmf
-
Merhaba kızlar bende gebeliğe dair bazı belirtiler vardı adet gecikmesi yerleşme kanaması uyku hali flan idrarda çıkmadı kan verdi hcg değeri 5 çıktı sonra iki gün sonra tekrar gelin dediler gittim damarımı patlattılar damar bulamadılar kaç yerimi delip damla damla kan aldılar sonuç aynı dediler ama ben bu sonuca hiç güvenmiyorum lütfen yardımcı olurmusunız
Adetiniz kaç gün geciktiMerhaba kızlar bende gebeliğe dair bazı belirtiler vardı adet gecikmesi yerleşme kanaması uyku hali flan idrarda çıkmadı kan verdi hcg değeri 5 çıktı sonra iki gün sonra tekrar gelin dediler gittim damarımı patlattılar damar bulamadılar kaç yerimi delip damla damla kan aldılar sonuç aynı dediler ama ben bu sonuca hiç güvenmiyorum lütfen yardımcı olurmusunız
5 ve üstü gebelik canımMerhaba kızlar bende gebeliğe dair bazı belirtiler vardı adet gecikmesi yerleşme kanaması uyku hali flan idrarda çıkmadı kan verdi hcg değeri 5 çıktı sonra iki gün sonra tekrar gelin dediler gittim damarımı patlattılar damar bulamadılar kaç yerimi delip damla damla kan aldılar sonuç aynı dediler ama ben bu sonuca hiç güvenmiyorum lütfen yardımcı olurmusunız
Dediğim gibi damarımı patlattılar kanımı elimin üstünden tüple degil damla damla aldılar kanın pıhtılaşma ihtimali var ondan dolayıneden güvenmiyorsunuz. çok ilginç geldi bana yaklaşımınız. en kesin doğru sonuç kan tahlilidir
Bende öyle biliyorum sonuç beni şüpheye düşürdü böyle sonuç alanlar varmı5 ve üstü gebelik canım
Yarın öyle yapacağım başka bi yere gideceğimBaşka bi yerde kan testi verseydiniz emin olamadıysanız bi de evde de gebelik testi deneyin
5 ve üstü gebelik canım
2 gün normalde hep gününde olurdum hiç gecikmezdiAdetiniz kaç gün gecikti
İnşalallah gebesinizdir . Ama benim de 5.48 çıkmıştı akşamına kanamam başlamıştı . Sanırım kimyasal gebelikti.Merhaba kızlar bende gebeliğe dair bazı belirtiler vardı adet gecikmesi yerleşme kanaması uyku hali flan idrarda çıkmadı kan verdi hcg değeri 5 çıktı sonra iki gün sonra tekrar gelin dediler gittim damarımı patlattılar damar bulamadılar kaç yerimi delip damla damla kan aldılar sonuç aynı dediler ama ben bu sonuca hiç güvenmiyorum lütfen yardımcı olurmusunız
2 gün önce 5 çıktı 2 gün sonra dediler ama bence biraz daha beklenmedi gerekmiyor mu ondan dolayı aynı çıkmış olabilir miİnşalallah gebesinizdir . Ama benim de 5.48 çıkmıştı akşamına kanamam başlamıştı . Sanırım kimyasal gebelikti.
başka bir hastanede tekrar kan verseniz iyi olur
Hayır 2 günde 2 katı artması gerekiyor . Onun için 2 gün sonra deniliyor .ama sizden doğru düzgün kan bile alamamışlar .yA 5 üstü yA da düşmesi gerekir neden ikisi de 5 ona anlam veremedim2 gün önce 5 çıktı 2 gün sonra dediler ama bence biraz daha beklenmedi gerekmiyor mu ondan dolayı aynı çıkmış olabilir mi
Adetin kaç gün gecikti canımBende öyle biliyorum sonuç beni şüpheye düşürdü böyle sonuç alanlar varmı
Dimi bende öyle biliyorum yoksa düşmesi gerekiyor bende kan alamadıkları için şüphede kaldımHayır 2 günde 2 katı artması gerekiyor . Onun için 2 gün sonra deniliyor .ama sizden doğru düzgün kan bile alamamışlar .yA 5 üstü yA da düşmesi gerekir neden ikisi de 5 ona anlam veremedim
2 gün geçti hcg de 2 seferdir 5 yazıyorAdetin kaç gün gecikti canım
Başka hastanede baktırırsın canım2 gün geçti hcg de 2 seferdir 5 yazıyor
Yarın kadın doğuma gidicem zatenBaşka hastanede baktırırsın canım
<5 yazıyor ne anlama geliyor acaba iki sonuçta aynı5 mi yazıyor sonuçta yoksa <5 ya da >5 mi yazıyor bazı lablar direkt değeri yazmıyor. Kan sonucunuzun fotosunu atarsanız daha iyi yorum yapılabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?