Yalnızca beta değerine göre değil ultrason ile de bakılması gerekir bence. O nedenle beta için bişey diyemeyeceğim. umarım herhangi bir sıkıntı olmaz , sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize.Kızlar benim de değerim 15000.00 çıktı Mart 18 adet günüm bana fazla gibi geldi ama sizce normal mi bilemedim neye göre 5+6 haftalık ama bilemedim yarın Dr ye gidicem
Adet günün geçmeden kesin konuşmuyorlar kimyasal gebelik olabilir diye. Keseyi görmeden de kesin konuşmuyorlardrlarda bi garipbenim 420 ile bile hamile diyemem ama dikkatli davran demisti
Çok sinir bozucuAblamın 1000 küsur çıkmıştı ona bile olumsuz konuşmuştu
AynenÇok sinir bozucu
Bana da sürekli olarak dış gebeliktrn bahsetti aşırı stres yaşadım kaç haftadrlarda bi garipbenim 420 ile bile hamile diyemem ama dikkatli davran demisti
Gittiniz mi doktora merak ettim açıkçasıKızlar benim de değerim 15000.00 çıktı Mart 18 adet günüm bana fazla gibi geldi ama sizce normal mi bilemedim neye göre 5+6 haftalık ama bilemedim yarın Dr ye gidicem
Gittim 6 haftalık ikizim varGittiniz mi doktora merak ettim açıkçası
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimGittim 6 haftalık ikizim var
Son durum nedir acaba bende tüp bebek tedavisi gördüm bugun 7.günü kan verdim 22 ama sevinemedim erken biliyorum ama salı günüydü kan. Günüm arada çok yok birez daha yüksek çıkar sanmıştım idrarda pozitif gördüm dün çünkü artış olmamış hiç sanırımArkadaşlar merhaba. Beta değerim 18 Nisan’da 13 çıktı . 20 nisanda(bugün) doktor kontrolüne gelmek istedim çünkü folik asit kullanmıyordum erken tespit edilsin istedim. 22 Nisan da beklenen adet günüm. Doktor çok olumsuz konuştu. Beta değeri 13 ken gebelik var diyemeyiz ayrıca daha adet dönemin geçmemiş dedi . Bişeyler sormama bile fırsat vermedi. Sonuçta herhangi bir tedavi ile de bu gebeliğin olmasını bekliyor olabilirdim. hiçbirşey sormadı bile ( ilk gebeliğin mi vs ). Tekrar beta istedi. Sizce de çok olumsuz konuşmamış mı en azından erken daha diyebilirdi. Ne gibi belirtilerin oldu diyebilirdi. 3 haftaya göre beta değeri 13 çok mu düşük anlayamadım ben . Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden
Dün ultrason baktırdım kese göründü çok şükür . Tekrar beta baktırmadım. İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 5+1 iz şuanda. Doktorum olumsuz bişey söylemedi . Bence kalbinizi ferah tutun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSon durum nedir acaba bende tüp bebek tedavisi gördüm bugun 7.günü kan verdim 22 ama sevinemedim erken biliyorum ama salı günüydü kan. Günüm arada çok yok birez daha yüksek çıkar sanmıştım idrarda pozitif gördüm dün çünkü artış olmamış hiç sanırım
Ya ne güzel maşallah inşallah çok güzel devam ederDün ultrason baktırdım kese göründü çok şükür . Tekrar beta baktırmadım. İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 5+1 iz şuanda. Doktorum olumsuz bişey söylemedi . Bence kalbinizi ferah tutun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah .Ya ne güzel maşallah inşallah çok güzel devam ederinşallah bende güzel haberi alırım
Keseyi gördükten sonra bile kesin konuşmuyorlar ki.Adet günün geçmeden kesin konuşmuyorlar kimyasal gebelik olabilir diye. Keseyi görmeden de kesin konuşmuyorlar
Rabbım nasip etsin inşallah hepimize canmmmKeseyi gördükten sonra bile kesin konuşmuyorlar ki.Ben bugün 5+1 oldum keseyi gördük henüz bebek yok ama içinde kesin bir şey diyemem bebeği görmeden diyo. O yüzden kalp atışını duyana kadar bize rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?