Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlar merhaba beta hcg 4028 çıktı sizce kaç haftalık

Kızlar merhaba beta hcg 4028 çıktı sizce kaç haftalık
Bu bilgiye googledan da cok rahat ulasamaz miydiniz? Bazi konular bazilarimizin canını çok yakıyor. Silik bir test olur, çok arada bir deger olur anlarim. Ama 4000 küsur çikan masallah saglikli bir bebeginiz var. Kaç hafta oldugunu hekiminiz de soyler. Googleda da yazar. Ne bileyim belki ben hassasımdır ama burada her ay binbir umutla test yapan kadinlar tek cizgi görüyor. Tup bebege tonlarca para döküp sonrası regl oluyorlar. Sonra gelip birinin 4028 lik hcg değerini okuyorlar. Ben de bunlardan biriyim. Boyle konular kalbimi kırıyor. Kabak gibi çift çizgiler boyle binli değerler. Ister istemez kalbim acıyor. Ister istemez olumsuz bir enerji yayıyorum. Biraz empati beklemek hakkımız diye dusunuyorum. Saglikla kucağınıza alırsınız insallah.

Devamlı konuştuğumuz bi topik var ve çoğuyla herşeyi paylaşır olduk burda bi gün hamile olursam nasıl paylaşacağımi düşünüyorum bazen . Sizin de demek istediğinizi o kadar iyi anladım ki

Düşünemedim kusura bakmayın haklısınız özür dilerim...

Devamlı konuştuğumuz bi topik var ve çoğuyla herşeyi paylaşır olduk burda bi gün hamile olursam nasıl paylaşacağımi düşünüyorum bazen . Sizin de demek istediğinizi o kadar iyi anladım ki
Herkese merhaba ben hamileyim yazmayacağınızı çok iyi biliyorum. Konu sahibi de kirmak uzmek istemedi buna da cok eminim. Yaşadığı mutlulukla heyecanla düşünemedi hepsi bu. Bazen ben de düşünüyorum nasil paylasirim diye. Herhangi bir sorun yasamazsam sadece gebelik etiketi eklerim diye düşünüyorum. Ancak bir sorun yaşarsam konu açıp tedirginliğimi gidermeye çalışırım gibi geliyor. Topiklerde daha samimi bi ortam oluşuyor. Fiskos masası gibi adeta anonim dostluklar kuruluyor. Orada paylasilsa bir nebze daha anlayışla karsilanabilir herhalde. Ama yine içten içe uzulenler olacaktir. Çok hassas bir konu. Dilerim kimsenin kalbi sızlamaz. Herkes istedigi anda bebegine kavuşur.

Ya tabi kimin ne kadae bilgisi var kimse bilemez ilk heyecandan da paylaşılmış olabilir bilemiyorum ya değer 40 olsa evet endişe panik anlaşılır ama dediginiz gibi çok hassas bi konu rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Geçen burada biri iki kopkoyu çizgiyle sizce gebelik varmı diye paylaşmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…