- 20 Kasım 2020
- 66
- 17
- 25
-
- Konu Sahibi Merveaydin1337
Sen ciddi misin çocuk doğacak yakındaKızlar acil yardımcı olun lütfen beta hcg 10000.0 çıktı hamile miyim
Bugun yaptırdım test bide doktor üsten karnıma baktı bişey göremedi bu değer bu kadar yüksekse dış gebelik miSen ciddi misin çocuk doğacak yakındatabiki hamilesin
Normalden yüksek biraz ikiz de olabilir belkiAma adetim gecikeli daha bugun 1 hafta oldu bu kadar yüksek olması normal mi
merhaba sonucunuz asıl çıkmıştı acaba dış gebelik mi yaşadınız normal miBugun yaptırdım test bide doktor üsten karnıma baktı bişey göremedi bu değer bu kadar yüksekse dış gebelik mi
Bi sıkıntı olmadı normal gebelikmerhaba sonucunuz asıl çıkmıştı acaba dış gebelik mi yaşadınız normal mi
Ikizmiydi peki benimde adetin ikinci gunu 2164 cikti degerim yarin kontrole gitcem 5haftalik olcak sanirim kese ve kalp atisini duyabilir miyim acaba ilk gebeligimde biraz bu konularda cahilim:)Bi sıkıntı olmadı normal gebelik
Benimde ilk gebeliğim ikiz değil ben kalp atışını 6. haftada duydum. Bazen hcg yediğimiz şeylerden dolayı da çok yüksek çıkabiliyormuş. Ama çoğul gebeliklerde de görülüyor. Hayırlısı olur umarımIkizmiydi peki benimde adetin ikinci gunu 2164 cikti degerim yarin kontrole gitcem 5haftalik olcak sanirim kese ve kalp atisini duyabilir miyim acaba ilk gebeligimde biraz bu konularda cahilim:)
Benimde degil tek kese gorduk bugun :) insallah tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin :)Benimde ilk gebeliğim ikiz değil ben kalp atışını 6. haftada duydum. Bazen hcg yediğimiz şeylerden dolayı da çok yüksek çıkabiliyormuş. Ama çoğul gebeliklerde de görülüyor. Hayırlısı olur umarım