- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 35
Canım muht benimde aşılamanın etkiydi benimde umudum kalmadı sayfaları ezberledim cvp ararken cvp rabbimde hakkımızda hayırlısı olsunSenin yine iyi canım yükselir belki kendimden ümidim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım muht benimde aşılamanın etkiydi benimde umudum kalmadı sayfaları ezberledim cvp ararken cvp rabbimde hakkımızda hayırlısı olsunSenin yine iyi canım yükselir belki kendimden ümidim yok
Kızlar merhaba 9 Kasım'da aşılama yaptırdım. Asilamanin 11. Günü dayanamayıp test yaptım atıyorum sonucunuda sizce yukselme olur mu ya da başına böyle bişey gelip yükselen var
Sonucunuz n oldu acaba benimde 11.gun negatifti beklemedeyimİnşallah canım sende mi aşılama yaptın
Negatif çıktı. Doktor geç döllenmeden şüphelendi bekliyorum bendeSonucunuz n oldu acaba benimde 11.gun negatifti beklemedeyim
Ay keske oyle olsa benimde keske..... bende bekliyorum valahiNegatif çıktı. Doktor geç döllenmeden şüphelendi bekliyorum bende
Hayırlısını versin rabbim inşallah sağlıklısı olsunAy keske oyle olsa benimde keske..... bende bekliyorum valahi
Amin insallah ben 13 kasimda asilama oldum 23 kasimda baktirdim 10.gunmu oluo 11.gunmu negatif ciktiHayırlısını versin rabbim inşallah sağlıklısı olsun
Aşılama olduğun gunu sayma bugün 12 gün 10.gun yapmışsın yani zaten çıkmaz 14 gün bekleyin benceAmin insallah ben 13 kasimda asilama oldum 23 kasimda baktirdim 10.gunmu oluo 11.gunmu negatif cikti
10.gun cikmazmi gercekten ya keske olsa ya keskeeeeee ben asilama gunu sayilio saniyodumAşılama olduğun gunu sayma bugün 12 gün 10.gun yapmışsın yani zaten çıkmaz 14 gün bekleyin bence
İğnenin etkisi olabilir 12.gun yapman lazım. İnşallah gebeliktirMrb kizlar asilamamin 10. Gununde kan testi yaptirdim 15.1 cikti sizce durum nedir
Inşİğnenin etkisi olabilir 12.gun yapman lazım. İnşallah gebeliktir
Igne olalı 12 gün oldu ama aşılamada 10. Gündeyimİğnenin etkisi olabilir 12.gun yapman lazım. İnşallah gebeliktir
Ama o çatlama iğnesinin etkisi 14 gün sürüyor canım yanılmani istemem umarım gebeliktirIgne olalı 12 gün oldu ama aşılamada 10. Gündeyim