Beta HCG..

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
25
Kızlar merhaba 9 Kasım'da aşılama yaptırdım. Asilamanin 11. Günü dayanamayıp test yaptım atıyorum sonucunuda sizce yukselme olur mu ya da başına böyle bişey gelip yükselen varmı?

Eklentiler

• IMG_20201121_132836.jpg
    IMG_20201121_132836.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 533
Kızlar merhaba 9 Kasım'da aşılama yaptırdım. Asilamanin 11. Günü dayanamayıp test yaptım atıyorum sonucunuda sizce yukselme olur mu ya da başına böyle bişey gelip yükselen varmı?
Ay benim de 0.602 çıktı bende çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 17. Günüm 0.602 çıkan sonuç 15. Günde bu gün doktora gittim adet olursan 3. Gel dedi olmazsan cuma gel dedi bende merakla bekliyorum 0.100den 0.29 dan falan yükselen olmuş ama diyorum o şans bende nerde

Ay benim de 0.602 çıktı bende çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 17. Günüm 0.602 çıkan sonuç 15. Günde bu gün doktora gittim adet olursan 3. Gel dedi olmazsan cuma gel dedi bende merakla bekliyorum 0.100den 0.29 dan falan yükselen olmuş ama diyorum o şans bende nerde
İnşallah yükselir canım değerimiz Rabb'im kimseyi yormasn. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra kan verdin

Çatlama iğnesinin 16. Günü adet olman beklenir eğer adet olmazsan tekrar kan ver derim
Ama bu sabah afedersin ben kan sandım baya hissettim vajinamdan bişey geldiğini sonra peçeteye sildim açtım baktım böyle peçeteyi açınca uzayan şeffaf bi akıntı vardı acaba adet belirtisimi

Pazartesiye kadar bekle istersen. Yine kan ver eğer yukselmezse maalesef kırmızıları göreceksin demektir adet tarihi ne Zaman senin
Normalde 35 günde bir oluyorum ben 25 Kasım ama duydum ki iğne vurulnca 14 15 16. Günlerde adet olunuyormuş

Evde test yaptın mı hiç
12. Gün pozitif çıktı 14. Gün negatif ama bende İğnenin 8 ve 9 günü bütün belirtiler gitti 10. Gün bel ağrısı başlaadı artık belimin altına yastık koyarak yatıyordum 3 gün sürdü şu an da ağrıyor ama çok az

12. Gün pozitif çıktı 14. Gün negatif ama bende İğnenin 8 ve 9 günü bütün belirtiler gitti 10. Gün bel ağrısı başlaadı artık belimin altına yastık koyarak yatıyordum 3 gün sürdü şu an da ağrıyor ama çok az
12. Gün iğnenin etkisidir. Hayırlısı olsun hakkında

Negatif çıkmış ama en kısa sürede nasip olur inşallah 🤲

İnşallah canım sende mi aşılama yaptın
Evet cnm 13 kasımda yaptırdım bende işte insan hergun kafaya tak tak dün gittim kan verdim tabi 2.65 ama şu var gebelik olsa dahi embriyo rahme daha yeni tutunmuş oluyor belki geç döllenme olacak belki de kendimizi kandırıyoruz ama emek verince insan karşılık bekliyor malesef 🥺

Evet cnm 13 kasımda yaptırdım bende işte insan hergun kafaya tak tak dün gittim kan verdim tabi 2.65 ama şu var gebelik olsa dahi embriyo rahme daha yeni tutunmuş oluyor belki geç döllenme olacak belki de kendimizi kandırıyoruz ama emek verince insan karşılık bekliyor malesef 🥺
Senin yine iyi canım yükselir belki kendimden ümidim yok

X