• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Linda66

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
54
9
6
31
Arkadaşlar bugun catlama ıgnemin 9. Gunu cok kahverengı kanamam gelıyor. Beta hcg de böle çıktı

Eklentiler

• 3DB6D5BB-626E-47AE-929A-F97185E623C1.webp
    3DB6D5BB-626E-47AE-929A-F97185E623C1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 154
9. Gün çok erken daha tam iğnenin etkisi de geçmemiş. 14. Günde tekrar yapabilirsiniz kan testinizi.

Erken test yapmısısnız şuan ki değer çatlatma iğnesinden maalesef . Beklemek çok zor ama lütfen bekleyin ♥️
sağlıkla gelsin inşallah ..
Lekelenme içinde doktorunuzla görüşebilriisniz

Arkadaşlar bugun catlama ıgnemin 9. Gunu cok kahverengı kanamam gelıyor. Beta hcg de böle çıktı
Bazen tutunma sürecindede kanama olabiliyo ama henüz çok erken bi kaç gün sonra tekrar test yaparsanız daha net sonuç alırsınız

Bazen tutunma sürecindede kanama olabiliyo ama henüz çok erken bi kaç gün sonra tekrar test yaparsanız daha net sonuç alırsınız
Yaptım 2 cıktı adet oluyoum 20. Gun oldım vlla artk bıktım hamıle de kalmak ıstemıuorım herseyden bıktm 4 yıl oldı

Yaptım 2 cıktı adet oluyoum 20. Gun oldım vlla artk bıktım hamıle de kalmak ıstemıuorım herseyden bıktm 4 yıl oldı
Bende 3 senedir uğraşıyorum pes etme bu süreçte 6 kez histeroskopi ameliyatı oldum ve 3 kez negatif tüp bebek sonucu aldım şuan 4. Kez tranfer yapıldı sonuç ne çıkacak bilmiyorum ama pes etmedim

Bende 3 senedir uğraşıyorum pes etme bu süreçte 6 kez histeroskopi ameliyatı oldum ve 3 kez negatif tüp bebek sonucu aldım şuan 4. Kez tranfer yapıldı sonuç ne çıkacak bilmiyorum ama pes etmedim
Allah kolaylastirsin. Rabbim isteyen hepimize de nasip etsin

Back
X