• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gokkusagi06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
45
18
8
27
Meraba kızlar ben bu ay polikistik tedavisi görmüştüm 17 gün önce çatlatma iğnesi olmustum dünde lekelenmem oldu. Bugünde adetin 2.günü doktor çağırdığı için gittim. 4 haftalık hamileymişim. Yani beta hcg 450 çıktı. Benim anlamadığım konu daha çatlatma iğnesi 3 hafta bile olmadı ama ben nasıl 4 haftalık hamile olabiliyorum

Hamilelik son adet gunu den hesaplanır da oyuzden son adetin ilk gunu gebeliğin birinci gunu sayılır sen 1 aylık hamile gozukurken aslında 2 haftalık hamılesin ama tıp da böyle.

Meraba kızlar ben bu ay polikistik tedavisi görmüştüm 17 gün önce çatlatma iğnesi olmustum dünde lekelenmem oldu. Bugünde adetin 2.günü doktor çağırdığı için gittim. 4 haftalık hamileymişim. Yani beta hcg 450 çıktı. Benim anlamadığım konu daha çatlatma iğnesi 3 hafta bile olmadı ama ben nasıl 4 haftalık hamile olabiliyorum
Son adetten sayar çatlatma iğnesinden değil bi de bende de polikistik over var nasıl bir tedavi uyguladı dr canm

Öncesinde sayılıyo yumurtanın hazirlandiği dönem :) sen sevincini yaşa hayirli olsun 😊

Hamileliğiniz hayırlı olsun🧿 Allahım bizlerde nasip etsin inşallah. Gün mü lekelenmeniz oldu? lekelenmeniz nasıldı?

Son adetten sayar çatlatma iğnesinden değil bi de bende de polikistik over var nasıl bir tedavi uyguladı dr canm
Adetin 2.günü yani geçen ay femara başladı canım günde 2 beş gün sonra merional iğne verdi 4 gün en sonda çatlatma iğnesi vurmustu bide şuan düşük tehlikem var benim iğne yaptı bugün

Adetin 2.günü yani geçen ay femara başladı canım günde 2 beş gün sonra merional iğne verdi 4 gün en sonda çatlatma iğnesi vurmustu bide şuan düşük tehlikem var benim iğne yaptı bugün
Yaa inşallah sağlıcakla tutunur bebeğin kendini yorma yat dinlen bol bol

Back
X