• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
Merhaba kızlar 18 gündür kanamam vardı ve doktora gittim normal dedi 1 hafta sonra yeniden gittim beta hcgme baktı 113.12 cıktı ve kanamam bitti. 2 gün sonra tekrar kan verdim 62.17 cıktı. Düşük yapıcaksın dedi. Benım hala ne kanamam var ne ağrım var ne doktor bişey söyledi suan da baska hastaneye gidemiyorum yazıyorum cevapda alamıyorum böyle bişey yaşan varmı ? Ne zaman düşük olcak herkes bide doktor ilac verip bunu engelleyebilirdi diyor ve daha cok üZülüyorum anlamadım nolcak simdi yardım edermisiniz :(

Şuan dışarı cıkma yasağı olduğu icin muayne olmuyormus malesef pazartesiye kadar beklemem zorundayım
Yoo oluyor biz yarın oğlumu muayeneye götüreceğiz mecburen...

Bi cok yeri aradım ama kabul etmediler :KK43:
Randevu aldn mı ? Biz aldk eşimin arkadaşı polis onu aradık hastane randevunuz varsa birşey olmaz randevu bilgisini gösterirsiniz dediler

Merhaba kızlar 18 gündür kanamam vardı ve doktora gittim normal dedi 1 hafta sonra yeniden gittim beta hcgme baktı 113.12 cıktı ve kanamam bitti. 2 gün sonra tekrar kan verdim 62.17 cıktı. Düşük yapıcaksın dedi. Benım hala ne kanamam var ne ağrım var ne doktor bişey söyledi suan da baska hastaneye gidemiyorum yazıyorum cevapda alamıyorum böyle bişey yaşan varmı ? Ne zaman düşük olcak herkes bide doktor ilac verip bunu engelleyebilirdi diyor ve daha cok üZülüyorum anlamadım nolcak simdi yardım edermisiniz :KK43:
O 18 günlük kanamada düşmüş olabilir belki

Kimyasal gebelik geciriyosun canim çok gecmis olsun kanama olmasina gerek yok deger sifirlaninca adet olucaksin

Merhaba kızlar 18 gündür kanamam vardı ve doktora gittim normal dedi 1 hafta sonra yeniden gittim beta hcgme baktı 113.12 cıktı ve kanamam bitti. 2 gün sonra tekrar kan verdim 62.17 cıktı. Düşük yapıcaksın dedi. Benım hala ne kanamam var ne ağrım var ne doktor bişey söyledi suan da baska hastaneye gidemiyorum yazıyorum cevapda alamıyorum böyle bişey yaşan varmı ? Ne zaman düşük olcak herkes bide doktor ilac verip bunu engelleyebilirdi diyor ve daha cok üZülüyorum anlamadım nolcak simdi yardım edermisiniz :(
Maalesef kimyasal gebeligi engelleyecek bi ilac yok sagliksiz gebeligi vucut eritir kendiliginden tabiki soyle bir durum Var progestanla kanama durdurulabilirdi ama kimyasal olacaksa progestan da sadece durumu geciktirir

Back