- 2 Mayıs 2017
- 15
- 3
- 16
- 38
- Konu Sahibi Mahbubekcmn
-
5 uzeri hamileliktir. HamilesinizMerhabalar . 3 yılık evliyim ve eşimle bosanma kararı aldık . Reglm 8 gün gecikti en son reglim 24 haziran ve 24 te bir döngüm. Dün kanda bakıldı 13.25 çıkti beta hcg. Bu arada en sin ilişki 4 temmuzda oldu sizce bu degerle durumum ne
Belkı kımyasal falandır ya da gec döllenme zamanla bellı olur ama ayrılma kararını son 2 haftada mı aldınız ayrılmak isterken ilişki yasamak bıraz tuhaf degıl mı emin mısınız ayrılmaya?Peki 8 gün geciken regl de 13 cok düşük bir deger değil mi geç dollenmede olmadı
kimyasal gebelik olabilir. Dış gebelik değildir inşallah. Bu değere göre normal bir gebeliğe benzemiyor. 5 haftalık gebelikte çok daha yüksek bir değer çıkmalıPeki 8 gün geciken regl de 13 cok düşük bir deger değil mi geç dollenmede olmadı
Kimyasal olabilir tabiki 2 gun sonra tekrar kan vermelisinPeki 8 gün geciken regl de 13 cok düşük bir deger değil mi geç dollenmede olmadı
Ne yazık ki aldatıldıgımi ögrendim . Kararım net ve insalkah kimyasaldırBelkı kımyasal falandır ya da gec döllenme zamanla bellı olur ama ayrılma kararını son 2 haftada mı aldınız ayrılmak isterken ilişki yasamak bıraz tuhaf degıl mı emin mısınız ayrılmaya?
Cok üzüldüm canım ne denebilir kiNe yazık ki aldatıldıgımi ögrendim . Kararım net ve insalkah kimyasaldır
Peki cnm ya gec dollenme olduysa napmayı düşünüyorsunÇok kötüyüm ilk gunden beri çocuk istiyorum hic bir sorun yokken olmuyordu . Hep hüsran ve şimdi yine hüsran ne yazık ki .
Ama bence kımyasal cunku en son ılıskı uzerınden 22 gun gecmiş bence kımyasal canım buyuk ihtimal 3 4 gune adet olursun ama bence yıne kan ver deger düşerse zaten kimyasaldırÇok kötüyüm ilk gunden beri çocuk istiyorum hic bir sorun yokken olmuyordu . Hep hüsran ve şimdi yine hüsran ne yazık ki .
Çok teşekkkür ederim allahım en hahırlisınj nasip etsin.Cok üzüldüm canım ne denebilir kiumarım kımyasal falandır umarım bu kararı almışsın senı zorlayacak bir sey cıkmaz inşallah Allahım böyle sadakatsiz insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın
Amin canım inşallahÇok teşekkkür ederim allahım en hahırlisınj nasip etsin.
Hayirlisi boylemis demekki allah herseyi aslinda iyiligimiz icin engelliyor. Ins kimyasaldir ve oyle gozukuyor sankiÇok kötüyüm ilk gunden beri çocuk istiyorum hic bir sorun yokken olmuyordu . Hep hüsran ve şimdi yine hüsran ne yazık ki .
Tek 1 iliski oldu oda temmuzda yumurtlamadan 1 gün onceydi gec döllenme olamaz yani sperm okadar yaşamaz ki . Bir cana kıymak istemiyorum çok dua ediyorum insallah kimyasaldır.Pekı yan
Peki cnm ya gec dollenme olduysa napmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?