Beta hcg

Mahbubekcmn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
15
3
16
38
Merhabalar . 3 yılık evliyim ve eşimle bosanma kararı aldık . Reglm 8 gün gecikti en son reglim 24 haziran ve 24 te bir döngüm. Dün kanda bakıldı 13.25 çıkti beta hcg. Bu arada en sin ilişki 4 temmuzda oldu sizce bu degerle durumum ne

Merhabalar . 3 yılık evliyim ve eşimle bosanma kararı aldık . Reglm 8 gün gecikti en son reglim 24 haziran ve 24 te bir döngüm. Dün kanda bakıldı 13.25 çıkti beta hcg. Bu arada en sin ilişki 4 temmuzda oldu sizce bu degerle durumum ne
5 uzeri hamileliktir. Hamilesiniz

Peki 8 gün geciken regl de 13 cok düşük bir deger değil mi geç dollenmede olmadı
Belkı kımyasal falandır ya da gec döllenme zamanla bellı olur ama ayrılma kararını son 2 haftada mı aldınız ayrılmak isterken ilişki yasamak bıraz tuhaf degıl mı emin mısınız ayrılmaya?

Peki 8 gün geciken regl de 13 cok düşük bir deger değil mi geç dollenmede olmadı
kimyasal gebelik olabilir. Dış gebelik değildir inşallah. Bu değere göre normal bir gebeliğe benzemiyor. 5 haftalık gebelikte çok daha yüksek bir değer çıkmalı

Belkı kımyasal falandır ya da gec döllenme zamanla bellı olur ama ayrılma kararını son 2 haftada mı aldınız ayrılmak isterken ilişki yasamak bıraz tuhaf degıl mı emin mısınız ayrılmaya?
Ne yazık ki aldatıldıgımi ögrendim . Kararım net ve insalkah kimyasaldır :(

Çok kötüyüm ilk gunden beri çocuk istiyorum hic bir sorun yokken olmuyordu . Hep hüsran ve şimdi yine hüsran ne yazık ki .😞

Ne yazık ki aldatıldıgımi ögrendim . Kararım net ve insalkah kimyasaldır :(
Cok üzüldüm canım ne denebilir ki 😔umarım kımyasal falandır umarım bu kararı almışsın senı zorlayacak bir sey cıkmaz inşallah Allahım böyle sadakatsiz insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın 😔

Çok kötüyüm ilk gunden beri çocuk istiyorum hic bir sorun yokken olmuyordu . Hep hüsran ve şimdi yine hüsran ne yazık ki .😞
Ama bence kımyasal cunku en son ılıskı uzerınden 22 gun gecmiş bence kımyasal canım buyuk ihtimal 3 4 gune adet olursun ama bence yıne kan ver deger düşerse zaten kimyasaldır

Hayirlisi boylemis demekki allah herseyi aslinda iyiligimiz icin engelliyor. Ins kimyasaldir ve oyle gozukuyor sanki

Back