• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg?

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba, 2 haziranda beta 90
3 haziran beta 130 ve 7 haziranda başka bi klinikte beta 313 çıktı. Daha önce 3 kimyasalım var. Şu an sarı akıntım var. Yinemi kimyasal olacak? Böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı?

Kimyasalda dusus oluyo. Bos ya da dis olabilir ama nedesem bilemedim. Doktor bir sey demedi mi 3unden 7sine az artmis cunku.

Kimyasalda dusus oluyo. Bos ya da dis olabilir ama nedesem bilemedim. Doktor bir sey demedi mi 3unden 7sine az artmis cunku.

Bayram tatili olduğu için doktor bulamadım. İl dışındayım ve şu an bulunduğum yer de küçük bi bölge. Çok tedirginim. Pazartesine kadar bu korkuyla beklicem. Dış gebelik falan değildir inşallah :(

Deger yuksek ama artis az o yuzden iyice gorusmelisin doktorunla dis olabilir

Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.

selam adetlwrim hep duzensiz bu ay adetimin 27 gunu yumurtam 22 mm oldu ve kendiliginden catladi ovulasyonun 13 gunu kan testi verdim bugun 2.52 cikti sizce yuksele bilirmi

Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Adete 6 gün kala 90 küsür, 5 gün kala 130 ve adet günü 313 çıktı.
Adet günü 313 çıktı, adete 5 gün kala 130. Şu an kanama ağrı vs yok şükür. Bekliyorum merakla neler olacağını

Kızlar merhaba, 2 haziranda beta 90
3 haziran beta 130 ve 7 haziranda başka bi klinikte beta 313 çıktı. Daha önce 3 kimyasalım var. Şu an sarı akıntım var. Yinemi kimyasal olacak? Böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı?

Canim benim adet günü 68.9 çıktı 2 gün sonra 319.63 çıktı ondan 4 gün sonra da 1235 cıktı şuan da 7 + 6 hamileyim 2 gün önce de miniğimizin kalp atis sesini duyduk. Hiç kendine stres edinme. Evet zor beklemek ama adetin 1 hafta geçsin sonra bir test daha yaptırıp doktora görün. Kendini de bunaltma. Ben de çok stres yaptım ama bu sana ve ona zarar vermekten başka bir işe yaramıyor

Dış gebelik belirltileri kaçıncı günde belli olur? Ben ne zaman doktora gideyim bilemedim. bir de asıl gitmek istediğim doktor prof sırf hamilelik başlangıcı için de prod a gidlir mi bilemedim.

Back