Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasalda dusus oluyo. Bos ya da dis olabilir ama nedesem bilemedim. Doktor bir sey demedi mi 3unden 7sine az artmis cunku.
Offff inşallah yoktur öyle bişeyDeger yuksek ama artis az o yuzden iyice gorusmelisin doktorunla dis olabilir
Amin hepimizin inşallahRabbim gonlune gore versin
Adete 6 gün kala 90 küsür, 5 gün kala 130 ve adet günü 313 çıktı.Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Adet günü 313 çıktı, adete 5 gün kala 130. Şu an kanama ağrı vs yok şükür. Bekliyorum merakla neler olacağınıKac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Kızlar merhaba, 2 haziranda beta 90
3 haziran beta 130 ve 7 haziranda başka bi klinikte beta 313 çıktı. Daha önce 3 kimyasalım var. Şu an sarı akıntım var. Yinemi kimyasal olacak? Böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı?