• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

kanda beta hcg adetten bikaç gün önce dahi doğru sonuç verir
negaitfse yoktur gebelik

O anlamda adet günü dememistir. Eger adetleriniz düzenliyse dogru sonuc werir

Adetin ilk günü beta hcg doğru sonuç verir mi?
Kızlar o belli olmaz kesın dgru sonuc verecek diye bişey yok. Ben şuan 2. Ye hamileyım ilk oglumda adetım 9 gün gecti hcg cok düşük şekılde ama hamıelydım testtede silik çıktı. Şimdikini ise adete 4 gün kala öğrendm hem idrar testınde hemde kanda poztf

Kızlar o belli olmaz kesın dgru sonuc verecek diye bişey yok. Ben şuan 2. Ye hamileyım ilk oglumda adetım 9 gün gecti hcg cok düşük şekılde ama hamıelydım testtede silik çıktı. Şimdikini ise adete 4 gün kala öğrendm hem idrar testınde hemde kanda poztf
İyi de adet oldum diyor, gecmemis ki

Sen akıllanmazsın arkadaşım.
Bir ömrü böyle kendine zehir etmeye devam et.

Merhaba arkadaşlar ben de kan testi yaptırdım 25 Mayıs’ta 264,74 çıktı. Bugün ise değerim 2bin küsürlerde çıkmış. Doktorum tek kese gördü fakat çoğul gebelikten şüphelendi yüksek çıktığı için. Sizce de yüksek mi ? 3 haftaya denk geliyormuş.

Merhaba arkadaşlar ben de kan testi yaptırdım 25 Mayıs’ta 264,74 çıktı. Bugün ise değerim 2bin küsürlerde çıkmış. Doktorum tek kese gördü fakat çoğul gebelikten şüphelendi yüksek çıktığı için. Sizce de yüksek mi ? 3 haftaya denk geliyormuş.

Benim 8 günde 349 dan 18.000 e çıkmıştı. Tekil gebelik. Bence normal 6 gün olmuş sizinde

Back