- 13 Mart 2019
- 67
- 19
- 88
- Konu Sahibi Melankolikasva
-
Ya bende cok umutluyum bi yandan da acaba yanlis mi die korkuyorumbelkide olmayacak kendi kendini ipha ediyomus ya hanisagliksiz olunca ben garanti 4 gun beklicem ,Olabilir 5den yuksek cikinca zaten hamile sayiliyosun belki seninki gec dollenme olabilir. Bekle 2 gun sonra tekrar kan ver bence hhamilesin
Valla kuzum benmki adete 3 gn kala gittim 4.1 cikdi 11 gunun varmış senin ben bi ara da gtmsdim de 1.9 cikmsti insllah yukselir ama cok varmis bugun ben test yapdm duramadm ama bisi cikmadi yukselmedi herhalde idrr da cikmaz demi hemenYa bende bişey sorucam adete 11 gün kala hormon testi yapıldı kontrol amaçlı beta hcg bakmış doktor sonuç 1.20 sizce erken mi kanda ne zaman belli olur kesin
Valla görümcem 1 hafta kala ultra erkenle öğrenmişti 8 aydır son 1 hafta her gün test yaptım hep çıkmamıştı hepte adet olmuştum inşallah pozitifleri görürüzValla kuzum benmki adete 3 gn kala gittim 4.1 cikdi 11 gunun varmış senin ben bi ara da gtmsdim de 1.9 cikmsti insllah yukselir ama cok varmis bugun ben test yapdm duramadm ama bisi cikmadi yukselmedi herhalde idrr da cikmaz demi hemen
İnsllah can ama zaten idrr gec belli olurmus adet gectikden sonra 5 gn gecikme ile yapilmasi gerekirmissValla görümcem 1 hafta kala ultra erkenle öğrenmişti 8 aydır son 1 hafta her gün test yaptım hep çıkmamıştı hepte adet olmuştum inşallah pozitifleri görürüz
Hadi gözün aydın inşallah kanda da hayırlı haberlerini alırsın canım benim için de bol bol dua etTest yaptim cift cizgi cikti emin olamadim kan testinden sonra yine yazarim
Kuzumm allahm isteyen herkeze verisnnnn allahmm kmseyi aratmasnn hayirli bebeilk nasipp etsinnnHadi gözün aydın inşallah kanda da hayırlı haberlerini alırsın canım benim için de bol bol dua et
Merhaba kaşık agrimdan gittim doktora doktor hcg ye baktı 3.4 çıktı ama birşey demedi kadın doğuma git dedi sizce neden dedi
Kızlar merhaba, yeni üyeyim doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama 21 martta çatlatma iğnesi vuruldum. 1 Nisandada kan tahlili oldum beta hcg 5,70 çıktı yarın doktor kontrolüm var sizce durum nedir?
Geçen ay beta hcg değerim 2,00 çıkmıştı
19 zunda olucamAdete kaç gün var
19 zunda olucam
Peki napmam lazimTam yumurtlama dönemindesin kasık ağrında muhtemelen yumurtlamadan canım bu 2-3 gün üst üste değerlendir gebelik şansın yüksek
Peki napmam lazim
Tamam teşekkürlerGebelik istiyorsan bu 2-3 gün üst üste ilişkiye girmelisin
Canım çok merak ettim kan sonucun en son ne çıktı.? Bende aynı durumdayım. 4.52 çıktı adetime daha 1 hafta varken.Kizlar beta hcg 4.1 cikdi adetime 3 gün var yukselebilir mi doktora sag kasik agrim icin gttim.ilac vermedi bekle diye sizc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?