Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanama adete dönermi acabaMuhtemelen geç döllenme olmuş canim
kanama adete dönermi acaba
cok gergin bir bekleyişmişKimyasal gebelik ise evet ama değilse yerleşme kanaması olabilir. Hatta 9 ay boyunca kanamalı gebelik geçirenler bile var. Herşeyin hayırlısı olsun..
cok gergin bir bekleyişmiş
Bu konuyu zamaninda cok arastirdim.arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum,
asilamanin 10.gün 8, 12.gün 38 ve 14.gün 100 cikmisti. 18.gün ise 178 cikti yani artis düzenli olmadi.doktorum iki gün sonra yine bakalim dedi. bu ara bat henuz gecmedi.
bu artisin düzenli olmayip saglikli gebelik geciren varmi cevrenizde?aceba adet tarihim henuz gecmedi buda etkilermi artisi diye düsünüyorum? bilemedim
Anladim, gecmis olsun sanada arkadasim.rabbim hayirlisini versin yarin belli olacak insallah Hayirlisi neyse o olur,Rabbim büyüktürBu konuyu zamaninda cok arastirdim.
2 gebeligimde de bazen 3 kati, bazen 0.5 kati artislar oluyordu.
kimisinde aetmaya baslayip hamilelikleri devam etmis cok az kiside. benim 2 hamileligimde de maalesed kurtaj olmak zorunda kaldim
Allah razi olsunAnladim, gecmis olsun sanada arkadasim.rabbim hayirlisini versin yarin belli olacak insallah Hayirlisi neyse o olur,Rabbim büyüktür
Malesef artmadi arkadsim,doktorum büyük ihtimal Kimyasal gebelik dedi.degerim suan düsüyor.rabbimden hayirlisi hepimiz icinAllah razi olsun
insallah bugun deger artmistir baktirdiniz mi
Hadi yaaMalesef artmadi arkadsim,doktorum büyük ihtimal Kimyasal gebelik dedi.degerim suan düsüyor.rabbimden hayirlisi hepimiz icin
Aynen öyle kuzum bende öyle diyorum rabbimden hayirlisi insallah hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun.bol bol dua edelim insallah bizede nasip olsunHadi yaaAllahim hayirlisini nasip etsin
nasibimizde ne zaman varsa olur elbet. 6.5 senedir gormedigimiz tedavi kalmadi. vardir elbette bir hayir diyorum hep