Beta hcg

Alevv8142

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.523
819
53
43
Herkese merhaba, sizlerin deneyimlerinize ihtiyacim var. 36 yasinda 3 yillik evli bebek icin ugrasan bir ciftiz. Bu ay adetim 2 gun gecikti. Erken gebelik testi yaptim negative çıktı. Hamile olsaydım erken gebelik testinde pozitif cikmasi gerekirdi degil mi? Sonradan hcg artabilir mi?

Erken gebelik testinde negatif görünüp hamile olduğunu öğrenen ve bebişini kucağına alan çok tanıdığım var, en güvenlisi kan testi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Pozitif çıkma halinde yanılma oranı çok düşük

Ama negatif, için oldukça Yüksek, zaten şüpheniz varsa yeni test alın yazıyor prospektüste

Adetim 2 gün geçmişken 6 gün önceye kadar sonuç verdiği söylenen testlerden yaptım negatifti sonuç. Kan testinde öğrendim gebeliğimi. Kan testi yaptırın.

Bende uç senedir bebis icin can atiyorum.insallah sen hamilesindir canim hemen kanda test yaptir varsa kesin cikar.evde yapilan testlede gec cikabiliyor hadi hayirlisi olur insallah )

Kızımda adet gecikmesinden 5 gün sonra denediğimde silik çıkmıştı çizgi. Ertesi gün kan testi yaptırdım 400 küsürdü. Bu ay ikinci bebek için deneme yaptık. 3 gün önce kan testi yaptırdım 5.48 cıktı değer. Bugün idrar testi yaptım yine silik bir çizgi cıktı. Şu an benim adetime 3 gün var, pazartesi tekrar kan testi yaptıracağım. Siz güvenilir olması için yarın kan testi yaptırın bence. Allah gönlünüzün muradını versin.

Cnm ben bir yılılımı gebelik testi yapıp sağa sola çevirerek hatta abartip içini açarak geçirmiş biri olarak diyorum ki orda silik çizgi bile çıksa inanma kana baktır hemen. Çünkü çok yanıltıcı o testler. Allah sağlıklı ve işler nasip etsin inşallah

Malesef hamile degilmisim Kızlar dun gece regl oldum ( rahim filmi çektirme yolu gozuktu Bana

Rabbim kucağını doldursun inşallah ve hak eden herkese nasip etsin.
Şİmdi şöyle 2 mayısta adet olmadım diye doktr kan testi yaptı.negatifti sonra söktürücü verdi,ancak gene hastalanmayınca ben eczane kitlerinden aldım denedim 10 gün sonra çinkü söktürücü bitince 10 gün içinde adet olman lazım dedi.Bende şüpelendim adetime 1 hafta kala yaptım silik çıktı.Doktora koşarak gittim bakın testide gösterdim silik çıkınca hamile olmzsın öylededi koyu çıkması lazımmmm dedi.Daha kuvvetli bir söktürücü yazdı bu sefer ancak önce iiçin rahatlasın kan testi yapalım dedi yaptık ve pozitfi.Şüpheniz az da olsa var ise 1 hafta 10 gün sonra tekrear deneyin derim.

Malesef hamile degilmisim Kızlar dun gece regl oldum ( rahim filmi çektirme yolu gozuktu Bana

Üzülmeyin Allahtan ümit kesilmez.
Yumurtlama gününüz çok önemli,Bunun için sürekli bir dr ile iletişimde olun.
İnşallah muradınıza erersiniz.Sevgiler....

hiç korkma git çektir ben çok korktum burda çok konu okudum ama adet sansıcı gibi birşey bende 2,5senedir uğraşıyorum hiç erteleme hemen yaptır.
bak 2. aşılamamda hamile kaldım. daha kese gelişimi bekleniyor herşey güzel olacak...

Kızlar merhaba ben 3 senelik evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz hiçbir sorun olmamasına ragmen bişi yoktu bi kaç sefer klomen le tedavi gördüm ama etkili olmamıs tı ama bu ay 4 gün adetim gecikti evde idrar testi yaptım pozitif sağlık ocağında kan verdim ve değerim 204 çıktı. Sizce değerim nasıl ve kaç haftalıktır? Hekim kaç haftalık oldugunu söylemedi şuan normal ama pazartesi günü tekrar kan ver dedi salı öğleden sonra sonuçlar çıkacak bende duruma göre değerim yükselirse kadın doğuma gözükücem inşallah değer yükselir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…