- 14 Kasım 2017
- 39
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi merveeyilmazz
-
İnşAllahhh canım inşAllahhİlla ki 2 katı olması şart değil, %60 bir artış da iyidir deniliyor ve sizinki güzel artmış bence. İki katı gibi şeylere takılmayın, inşallah sağlıkla ilerler
hayirli olsun bebeğiniz, illa 2 kati olmuyor cogunlukla zaten merak etmeyin.hanımlar merhaba
21 mayısta gebe olduğumu öğrendim
Beta hcg: 156 idi
23 mayısta tekrarladığımda 275 çıktı
29 unu bekliyorum ultrasonda görmek için tam iki katı olmadı sizce problem varmıdır
İçimi rahatlatıyorsunuz inşallah.. hiçbir belirtimde yok ondan inanamıyorum herhaldehayirli olsun bebeğiniz, illa 2 kati olmuyor cogunlukla zaten merak etmeyin.
bir sure sonra mide bulantılarıyla öyle bi belirti verir ki, sasarsiniz :)))İçimi rahatlatıyorsunuz inşallah.. hiçbir belirtimde yok ondan inanamıyorum herhalde
Sağolunn çok teşekkürlermühim olan yükseliyor olması
hayırlı olsun
Sağ salim gelsinde :)) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbir sure sonra mide bulantılarıyla öyle bi belirti verir ki, sasarsiniz :)))
aminSağ salim gelsinde :)) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım hayırlı olsun evet şu an gebesin ama 2 gün sonra en az %60 katlaması gerekiyor ki sağlıklı gebelik denebilsinnnIyı geceler kızlar beta hcg degerim 18.94 cıktı sizce gebelik kesin mi ?sonucu doktora gösteremedim sonucları veren kişi arada kalmış iki gün sonra tekrarlamalısın dedi ?
2 katı artmış Gayet güzel tebrik ederimmm canım 2 hafta sonra gitsen keseyi görürsünüz bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..40.76 cıktı normal durumda mi suan snce canım
Bende de pko var canım benim sat tarihim 8 mart ama bebeğim 4 buçuk haftalık dedi doktor 29 nisandan felan hesapladı bizde geç yumurtlama oluyor biliyorsun ve senin ki benimkinden küçükk o zamandan hesaplanmaz bence ultrasonda belli olur kaç haftalık olduğuBir sey daha var kafama takılan canm benm sat baslangıcı 16 nisandı 15 gün sürdü pko var bende sonra bir daha regli olmadım o günden mi hesaplamam gerekıyor tarihi
Çok şükür canımm Allah kucağımıza almayı nasip etsinAnladım canm evt gec döllenme oldu sanırım zaten benim cok ilginç oldu tarlusal ile regli olmayı beklerken hamile oldugumu ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?