• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

merveeyilmazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
39
16
3
30
hanımlar merhaba
21 mayısta gebe olduğumu öğrendim
Beta hcg: 156 idi
23 mayısta tekrarladığımda 275 çıktı
29 unu bekliyorum ultrasonda görmek için tam iki katı olmadı sizce problem varmıdır

İlla ki 2 katı olması şart değil, %60 bir artış da iyidir deniliyor ve sizinki güzel artmış bence. İki katı gibi şeylere takılmayın, inşallah sağlıkla ilerler :KK68:

hanımlar merhaba
21 mayısta gebe olduğumu öğrendim
Beta hcg: 156 idi
23 mayısta tekrarladığımda 275 çıktı
29 unu bekliyorum ultrasonda görmek için tam iki katı olmadı sizce problem varmıdır
hayirli olsun bebeğiniz, illa 2 kati olmuyor cogunlukla zaten merak etmeyin.

Iyı geceler kızlar beta hcg degerim 18.94 cıktı sizce gebelik kesin mi ?sonucu doktora gösteremedim sonucları veren kişi arada kalmış iki gün sonra tekrarlamalısın dedi ?

Iyı geceler kızlar beta hcg degerim 18.94 cıktı sizce gebelik kesin mi ?sonucu doktora gösteremedim sonucları veren kişi arada kalmış iki gün sonra tekrarlamalısın dedi ?
Merhaba canım hayırlı olsun evet şu an gebesin ama 2 gün sonra en az %60 katlaması gerekiyor ki sağlıklı gebelik denebilsinnn

40.76 cıktı normal durumda mi suan snce canım
2 katı artmış Gayet güzel tebrik ederimmm canım 2 hafta sonra gitsen keseyi görürsünüz bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Benim tam iki katı artmadı beta hcg 275 ti en son baktırdğımda 5 gün sonra gittiğimde keseyi gördük

Bir sey daha var kafama takılan canm benm sat baslangıcı 16 nisandı 15 gün sürdü pko var bende sonra bir daha regli olmadım o günden mi hesaplamam gerekıyor tarihi

Bir sey daha var kafama takılan canm benm sat baslangıcı 16 nisandı 15 gün sürdü pko var bende sonra bir daha regli olmadım o günden mi hesaplamam gerekıyor tarihi
Bende de pko var canım benim sat tarihim 8 mart ama bebeğim 4 buçuk haftalık dedi doktor 29 nisandan felan hesapladı bizde geç yumurtlama oluyor biliyorsun ve senin ki benimkinden küçükk o zamandan hesaplanmaz bence ultrasonda belli olur kaç haftalık olduğu

Anladım canm evt gec döllenme oldu sanırım zaten benim cok ilginç oldu tarlusal ile regli olmayı beklerken hamile oldugumu ögrendim

Back