Beta hcg

gmkb01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
143
48
48
32
Merhaba kızlar ben geçen hafta Salı beta hcg testi yaptırdım 45 çıktı perşembe günü 204 dün yaptirdigim da ise 652 ye yükselmiş ti ama dün akşam kahverengi leke gelmeye başladı ara ara doktor normal dedi ama ben çok korkuyorum birsey olacam diye daha kese de görünmedi

yerleşme kanamasıdır canım o bu sürede doktor kontrollerine git ihmal etme sakın. bide bol bol uzan yat dinlen

Doktorum normal dedi progestan a başladı ama ben korkuyorum işte

Hiç korkmaniza gerek yok çok normal. Değerleriniz de yükselmiş . Neden korktunuz

Adet günümden bir gün önce Beta hcg Değeri 1.20 çıktı. Çok üzgünüm. Benimle aynı olup gebe kalan var mı

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 19.97 çıktı bugün adet günümdü tekrar yaptırdım 136 çıktı bu normal mi acaba

merhaba arkadaşlar ,
adetime 1 gün kala kan testi sonucum 350 çıktı 2 gün sonra başka hastanede yaptırdım 566 çıktı iki katına çıkması gerekiyor deniyor ama iki katı değil. Korkmalı mıyım ? Doktorumda uzakta değerin 2000 oldugunda gel dedi sizce geç mi?

artış konusunda ne düşünüyorsunuz?

Canim 2kat degil o herkes yanlis soyluyor .%60 artmasi yeterli .Senin degerin de simdilik guzel .Evham yapma iki gun sonra tekrar ver .Hayirli olsun

Canim 2kat degil o herkes yanlis soyluyor .%60 artmasi yeterli .Senin degerin de simdilik guzel .Evham yapma iki gun sonra tekrar ver .Hayirli olsun
canım çok teşekkürler dün ki sonuç bu yarın tekrar yaptırıcam :) Allah hepimizin yavrularını korusun.

canım çok teşekkürler dün ki sonuç bu yarın tekrar yaptırıcam :) Allah hepimizin yavrularını korusun.
Amin canim .Bir de sana tavsiyem bu aralar forumlara cok takilma .Okudugun olumsuz hikayeler seni kuruntuya surukler .Yok dış gebelik mi yok kimyasal mi yok kalbi atmiyor mu vs vs .Tadini cikar gebeligin

korkmanıza gerek yok, sizin adınıza sevindim şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaslar benm de adetime 1 gün var kan testi sonucu 1255... ne dusunuyorsunuz ?:) daha gecikme olmadn boyle yuksek olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…