beta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi
beta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi
Bende ayni durumdayım arkadaşım tüp bebek transfer sonrası 3. Gün embryosu 11. Gün19.
15.gun. 49
17. Gün 73
19.gün 161
21. Gün316 doktorum pazartesi kese için çağırdı ama değerlerin çok düşük seyretti
Beta HCG 1000 li değerleri geçince ultrasyonla keseye bakıyorlar görürlerse dış gebelik olasılığı elenmiş oluyor daha sonra kalp atışında bakilip mol (boş) gebelik olasılığı elenmiş oluyor canım yapacağın tek şey dua Edip beklemek bende aynı durumdayim
Selam kızlar batıma 7 gün varken kan testi sonucum 0,57 idi dr bana pozitif negatif diye bi cevp verdi yükselmesini bekliceksin dedi şimdi benim aklım karıştı hamilemiyim degilmiyim yada yükselirmi degerlerim