• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Kubra1028

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
4
4
1
30
beta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi

beta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi
Bende ayni durumdayım arkadaşım tüp bebek transfer sonrası 3. Gün embryosu 11. Gün19.
15.gun. 49
17. Gün 73
19.gün 161
21. Gün316 doktorum pazartesi kese için çağırdı ama değerlerin çok düşük seyretti

Baya az artmış canım doktoruna bi danış derim

Doktorumda birşey diyemiyor az da olsa artış var diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Beta HCG 1000 li değerleri geçince ultrasyonla keseye bakıyorlar görürlerse dış gebelik olasılığı elenmiş oluyor daha sonra kalp atışında bakilip mol (boş) gebelik olasılığı elenmiş oluyor canım yapacağın tek şey dua Edip beklemek bende aynı durumdayim

Benim degerim 2100 oldu kese gorunmedi vajinal ultrasonla bakalm gel dedi doktor napcam bilmiyorum cok korkuyorum :(((

ilk kan testi 20 cıktı beta hcg iki gün sonra 35 cıktı normal mi acaba çok kaygıliyiz kardeşimin sonucu

Selam kızlar batıma 7 gün varken kan testi sonucum 0,57 idi dr bana pozitif negatif diye bi cevp verdi yükselmesini bekliceksin dedi şimdi benim aklım karıştı hamilemiyim degilmiyim yada yükselirmi degerlerim

Back