Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni durumdayım arkadaşım tüp bebek transfer sonrası 3. Gün embryosu 11. Gün19.beta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi
Baya az artmış canım doktoruna bi danış derimbeta hcg değerim az az artıyo 4 günde bir ikiye katlıyor 10 gündür takip ediyorum daha 400 ü geçmedi bana sağlıksız bi gebelik gibi geliyor sizce düzenli artışa geçer mi
Pazartesi kese için çağırdı doktorum ilk başlarda böyle düzensiz likler olabiliyor bizim için yüzde 66 yükselmesi yeter dediPeki gebeliğiniz nasıl geçti
Beta HCG 1000 li değerleri geçince ultrasyonla keseye bakıyorlar görürlerse dış gebelik olasılığı elenmiş oluyor daha sonra kalp atışında bakilip mol (boş) gebelik olasılığı elenmiş oluyor canım yapacağın tek şey dua Edip beklemek bende aynı durumdayimDoktorumda birşey diyemiyor az da olsa artış var diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Benim degerim 2100 oldu kese gorunmedi vajinal ultrasonla bakalm gel dedi doktor napcam bilmiyorum cok korkuyorum ((
InsaAllah canim ilk gebeligim cok korkuyorum (3000 üzeri görülmüştü canm benm oğlu biraz bekle inşallah götürünüz vajinal baktır
Normal gebelikte 2 kati artmasi gerekiyor cnm ama yine de yukselme 2 kata yakin insaLalah saglikla hayirla bebisi vardir.Bi gelisme var miilk kan testi 20 cıktı beta hcg iki gün sonra 35 cıktı normal mi acaba çok kaygıliyiz kardeşimin sonucu