Beta hcg

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Gecikmemin 2. Günü 0.18 5. Günü 0.54 çıktı sanırım hiç umut yok böyle negatif çıkıp gebe kalan varmı arkadAşlar

Canım olmadıysan keşke soğan suyu yapmasaydın.Bir test alsana ya da kan ver tekrar belki geç döllenmedir. İnşallah bebişin seninledir yoksa da kesin doktora git her şekilde düşündürücü hala olmaman.

Canım olmadıysan keşke soğan suyu yapmasaydın.Bir test alsana ya da kan ver tekrar belki geç döllenmedir. İnşallah bebişin seninledir yoksa da kesin doktora git her şekilde düşündürücü hala olmaman.
Kan veremem de dr gitsem ultrasonda görürmü

Benim son adetin 45. Günü 0.5 çıktı 70. Gün 13888 çıktı canım. Her zaman böyle gecikme oluyorsa ihtimal var yani. Ben normalde 6 ayda bile adet olduğumu bilirim

Benim son adetin 45. Günü 0.5 çıktı 70. Gün 13888 çıktı canım. Her zaman böyle gecikme oluyorsa ihtimal var yani. Ben normalde 6 ayda bile adet olduğumu bilirim
Geç döllenmemi olmuş çok değişik 6 ayda mı adet oluyordun kist mi var umutlandım şimdi :)))

Bilemiyorum ki canım ama anlar kalınlaşma vardır kese belki oluşmuştur.Kaç gün geçikti adetin ve hiç geçikirmiydi böyle?
10 gün geçti fitil kullanmıştım ondan olmaz diyorlar hep kramp giriyor şeyime pek geçmezdi yumurtalıklarımda tuhaf şeyler hissediyordum adet günü batma

10 gün geçti fitil kullanmıştım ondan olmaz diyorlar hep kramp giriyor şeyime pek geçmezdi yumurtalıklarımda tuhaf şeyler hissediyordum adet günü batma
Valla canım benimde sancı giriyordu aynı şekilde ve belim çok ağrıyordu ağrısı bacağıma vuruyordu.Benim görümcemin ilk 0.00 çıktı sonra yükseldi düşün.Bence sen bi doktora git o anlar ne olup bittiğini.Bebiş yoksa da nedenini öğrenmiş olursun.İnşallah gönlüne göre olur herşey canım.

Tm gideceğim tsk ederim

Geç döllenmemi olmuş çok değişik 6 ayda mı adet oluyordun kist mi var umutlandım şimdi :)))

Polikistik over var bende canım. Değişiyor ya bazen 2 haftada oluyor bazen 5-6 ay olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin sana da inşallah

Canım yükseldi 8.7 oldu :) 13 gün geçikmem var geç döllenmemi son adetten 43 gün geçmiş oluyır millet adeti gelmeden öğreniyor ya ondan terslik mi var diye şey ettim

Canım yükseldi 8.7 oldu :) 13 gün geçikmem var geç döllenmemi son adetten 43 gün geçmiş oluyır millet adeti gelmeden öğreniyor ya ondan terslik mi var diye şey ettim

Oh oh çok şükür :) sen şimdi 48 saat sonra tekrar aynı yerde test yap canım inşallah 2 kat artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Ayrıca doktor senin gebelik haftani ultrasonla ölçüp söyleyecek yani sen diğerleri gibi son adetine göre gitmeyeceksin. Mesela benim son adetim 23 agustos mu neydi ama ben 1 ekimmis gibi haftami hesaplıyordum :)

2 katı çıkarsa sonra direk ultrasonda görünür mü erken değil mi

2 katı çıkarsa sonra direk ultrasonda görünür mü erken değil mi

Baya bı erken canım 1500 ün üstüne vajinal ultrasonda görünüyor 3000 üstüne karnından görünür yani 1-2 hafta sabır lazım :) 2 günde 2 katı artma meselesi kimyasal gebelik olup olmadığının tespiti icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…