Peki kan testiniz kaç çıkmıştı? Amin insallahHayırlı olsun tatlım, benimde böyle çıkmıştı ilk testim. Bata 3 gün kala öğrenmiştim bende. Allah kucagımıza almayı nasip etsin.
Hayır olmadiYerleşme kanamajiz oldu mu
Canım ben yurt dışında olduğum için prosedürler farklı, bu sebepten beta kaç çıkmıştı bilmiyorum ama idrar testi görüntüsü aynı. Ayrıca söyleyen arkadaşlar olmuş, yerleşme kanaması nadir olan ve herkeste olmayan bir şeydir. İlla kanama olmasını beklemeyin.Peki kan testiniz kaç çıkmıştı? Amin insallah
benim adetime 5 6 gün varken kanda 29 çıktı 2 gün sona yenile ikiye katlaması laızm ben adet günümü bkledim 400 oldu
Sagolun kızlar. Iki gün sonra 81 oldu en sonda 335. Bakalım nasıl devam edecek. Bi keseyi gitseydim içim rahatlardı. 2.hamilelik ama sanki ilk gibi heyecan varCanım ben yurt dışında olduğum için prosedürler farklı, bu sebepten beta kaç çıkmıştı bilmiyorum ama idrar testi görüntüsü aynı. Ayrıca söyleyen arkadaşlar olmuş, yerleşme kanaması nadir olan ve herkeste olmayan bir şeydir. İlla kanama olmasını beklemeyin.
artar o zaman merak etme haftaya gidersen kese gözükür rahatlıkla 2. gebeliğin biliyorsundur zatenSagolun kızlar. Iki gün sonra 81 oldu en sonda 335. Bakalım nasıl devam edecek. Bi keseyi gitseydim içim rahatlardı. 2.hamilelik ama sanki ilk gibi heyecan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?