• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 5 gün kaldı goguslerde hassasiyet dışında bir belirti yok birde vajinamda yanma var bı test yapsam mi

Peki kan testiniz kaç çıkmıştı? Amin insallah
Canım ben yurt dışında olduğum için prosedürler farklı, bu sebepten beta kaç çıkmıştı bilmiyorum ama idrar testi görüntüsü aynı. Ayrıca söyleyen arkadaşlar olmuş, yerleşme kanaması nadir olan ve herkeste olmayan bir şeydir. İlla kanama olmasını beklemeyin.

benim adetime 5 6 gün varken kanda 29 çıktı 2 gün sona yenile ikiye katlaması laızm ben adet günümü bkledim 400 oldu

Canım ben yurt dışında olduğum için prosedürler farklı, bu sebepten beta kaç çıkmıştı bilmiyorum ama idrar testi görüntüsü aynı. Ayrıca söyleyen arkadaşlar olmuş, yerleşme kanaması nadir olan ve herkeste olmayan bir şeydir. İlla kanama olmasını beklemeyin.
Sagolun kızlar. Iki gün sonra 81 oldu en sonda 335. Bakalım nasıl devam edecek. Bi keseyi gitseydim içim rahatlardı. 2.hamilelik ama sanki ilk gibi heyecan var

Sagolun kızlar. Iki gün sonra 81 oldu en sonda 335. Bakalım nasıl devam edecek. Bi keseyi gitseydim içim rahatlardı. 2.hamilelik ama sanki ilk gibi heyecan var
artar o zaman merak etme haftaya gidersen kese gözükür rahatlıkla 2. gebeliğin biliyorsundur zaten

kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. adet günümün 7 gün geçtikten sonra hcg değerim 2460 çıktı iki gün sonra 9304 çıktı. farklı hastanelerde yaptırmak zorunda kaldım. sizce bunun bir önemi var mıdır? perşembe günü kontrole gideceğim. keseyi görürüm inş

Merhaba ben bat 5 gün önce test yaptım çok hafif silikdi ümitlenmek istemedim ertesi gün kan verdim 12,5 çıktı daha çok yeniydi ve değer çok fazla olmadığı için kimse ümitlendirmek istemedi 9 aydır istiyorduk şuan tam 6 haftalık oldu ve benim hala pek bir belirtim yok yani testi öylesine yaptım sadece göğüs uclarıma dokununca ağrıyor ve öğrendiğim günden beri hafif karın ağrıları çekiyorum ilk zamanlar daha çoktu git gide azaldı yerleşme kanaması vs o tarz birşey olmadı hiç bende ayrıca pko hastasıyım fakat düzenli adet oluyorum hiç bir ilaç kullanmadan hamile kaldım :)

Iyi akşamlar adet in 3 gün gecikti beta hcg 11.63 çıktı muayene de rahim kanunlaşması var dedi dktr sağlıklı bir gebelik olduğunu bir hafta sonra anlarız dedi acaba varmıdır muayene oldum üstten rahim duvarında kalınlasma var dedi

Back