Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 5.6 gün kala beli olurilişkiden kaç gün sonra beta hcg yükselir ? döllenmeden kaç gün sonra kanda gebelik çıkar ?
Canım adetten 1 hafta önceilişkiden kaç gün sonra beta hcg yükselir ? döllenmeden kaç gün sonra kanda gebelik çıkar ?
Adete 5.6 gün kala beli olur
Canım adetten 1 hafta önce
olsa şuan idrar testi yapsan çıkar kesinBende kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum şuan bulantım ve çok fazla uykum var bu testi 2 hafta önce yaptırmıştım şimdi hamilelik olabilir mi
Umitsizlige kapilma. Ben adetimin 2. gunu verdim 1.8800 cikti yani negatif. 8.gunu verdigimde 85.6 ya yukselmisti. Gec dollenme olabilcegni soyledi doktorum.kan verdim bugün hemşire ilişkiden 5 gün sonra çıkar dedi 2.00 çıktı değilim galiba
+idrar testinde adete 1gune kaladan beri cikti hepkan verdim bugün hemşire ilişkiden 5 gün sonra çıkar dedi 2.00 çıktı değilim galiba
Bence olabilir. Benim adetim 2gun gecti cikmadi.10. Gunde cikti. Suan 7+2yim normalde ama gec dollenme oldugundan daha 5+2Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.
Sat:19 temmuz
28.günde ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladık. Adet gecıkmemin 6.günü beta hcg negatif.
Sizce ne zaman bakmalıyım? Hala umut var mı yani geç döllenme olabilir mi
Ne zaman tekrar idrar yada kan tetkıkı denemeliyimBence olabilir. Benim adetim 2gun gecti cikmadi.10. Gunde cikti. Suan 7+2yim normalde ama gec dollenme oldugundan daha 5+2
Bi idrarida dene. Negatifse bekle biraz tekrar dene. Benim 10gun heo cikti idrarimda silikti amaNe zaman tekrar idrar yada kan tetkıkı denemeliyim