Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 60 ve üzerine artis gerekiyor tabiki iki katina veya daha fazlasina katlanmasını bekliyoruz ve istiyoruz ensiselenme neredeyse iki kat yükselmiş pazar günü tekrar baktir inşallah 300 üzerine cikarMerhabalar bir sorum olacaktı. Çarşamba günü beta baktırdım 73.9 çıktı. Kanamam var diye bugün doktora gidip beta baktırdım. 135 çıktı yani olması gerekenden biraz az. Doktor düşük riski için progestan verdi. Sizce değerim çok mu sıkıntılı?
Çok teşekkürler içimi rahatlattiniz. Birkaç gündür kanamam olunca telâşlandım başka bir durum mu var acaba diye. Çok teşekkürlerYüzde 60 ve üzerine artis gerekiyor tabiki iki katina veya daha fazlasina katlanmasını bekliyoruz ve istiyoruz ensiselenme neredeyse iki kat yükselmiş pazar günü tekrar baktir inşallah 300 üzerine cikar
SağlıkcımısınızYüzde 60 ve üzerine artis gerekiyor tabiki iki katina veya daha fazlasina katlanmasını bekliyoruz ve istiyoruz ensiselenme neredeyse iki kat yükselmiş pazar günü tekrar baktir inşallah 300 üzerine cikar
Çok teşekkür ediyorum kanamam var düşük tehlikesiiçin progestan başladı doktor. O yüzden düşük gibi geldiBende 40 la ögrendim daha sonra 90 dı sonra 160 sonralardan tavan yaptıilk dönemler yüzde atmış artış bekleniyor sonrası iki katı sizinki de çok güzel gözüküyor
Kanama derken regl mısınızÇok teşekkür ediyorum kanamam var düşük tehlikesiiçin progestan başladı doktor. O yüzden düşük gibi geldi
Hayır bazen turuncu bazen pas renginde oluyor. İlacı aldığımda azalıyor iyiceKanama derken regl mısınız
Bende kullanıyorm ihmal etmeyinÇok teşekkür ediyorum kanamam var düşük tehlikesiiçin progestan başladı doktor. O yüzden düşük gibi geldi
Evet aksatmıyorum. Sürekli yatıyorum ev pazar yerine döndü. Hiç iş yapamıyorum. Yemek yaparken bile dikkat ediyorum çok ayakta kalmamayaBende kullanıyorm ihmal etmeyin
Değilim. Tüp bebek asilama iki gebelik kaybi vs vs derken ister istemez detaylari öğreniyoruzSağlıkcımısınız
BEnımde kesem gelişmiyor yavaş büyüyor embrıyo kalp atışı henüz gözlenmedi 7 milim kese haftam bile belli değil sonuç ne olur sizceDeğilim. Tüp bebek asilama iki gebelik kaybi vs vs derken ister istemez detaylari öğreniyoruz
Umarım geç dollenmedir. Bise söylemek doğru olmaz sizde bu konuda cevap aramayın strese girip bebisede stres yasatmayin. Herşey olacagina varır inşallah saglikla kucaginiza alırsınızBEnımde kesem gelişmiyor yavaş büyüyor embrıyo kalp atışı henüz gözlenmedi 7 milim kese haftam bile belli değil sonuç ne olur sizce
İnşallah aminUmarım geç dollenmedir. Bise söylemek doğru olmaz sizde bu konuda cevap aramayın strese girip bebisede stres yasatmayin. Herşey olacagina varır inşallah saglikla kucaginiza alırsınız
Allahın ıznıyle yukselırMerhabalar bir sorum olacaktı. Çarşamba günü beta baktırdım 73.9 çıktı. Kanamam var diye bugün doktora gidip beta baktırdım. 135 çıktı yani olması gerekenden biraz az. Doktor düşük riski için progestan verdi. Sizce değerim çok mu sıkıntılı?
Inşallah yarın tekrar baktıracağımAllahın ıznıyle yukselırProgestan düşük risklerinde baya etkılıııı ama bunu cok ıyı bılıyorum
Merhabalar bir sorum olacaktı. Çarşamba günü beta baktırdım 73.9 çıktı. Kanamam var diye bugün doktora gidip beta baktırdım. 135 çıktı yani olması gerekenden biraz az. Doktor düşük riski için progestan verdi. Sizce değerim çok mu sıkıntılı?
Merhabalar düşükle sonuçlandı maalesefMerhaba durumunuz ne oldu acaba benim de 6 gündür kanamam var ama dr sagliksizsa düşer zaten dedi ilaç vermedi
Merhabalar düşükle sonuçlandı maalesef
Hayırlısı olsun iyi tarafından bakıyorum hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum en azındanGeçmiş olsun benim de gidişat ayni