- 14 Mart 2025
- 76
- 34
- 3
- Konu Sahibi saturnhalkasii
-
Bende öyleydim 18 çok düşük geliyodu ilk gebeliğim sonra 57. 9 çıktı sonra 329 bida verme gereği duymadım yarın kadın doğuma gideceğim İnşAllahhhh daha güzel haberler alırım değerlerim iyi gibi bakalım rabbim yardımcımız olsun
Yükselir umarımMerhaba bende dün kan vermiştim 21,55 çıktı yükselir mi sizce
Regl günü bugün yarın gibiYükselir umarımregliniz ne kadar gecikti
Kaç gün aralıkla verdiniz kanıBende öyleydim 18 çok düşük geliyodu ilk gebeliğim sonra 57. 9 çıktı sonra 329 bida verme gereği duymadım yarın kadın doğuma gideceğim İnşAllahhhh daha güzel haberler alırım değerlerim iyi gibi bakalım rabbim yardımcımız olsun
11 martta öğrendim ilk 18.65 i sonra 14 martta sabah verdim kan 57.9 sonra 17 martta 329 çıktı bidaha da vermedimKaç gün aralıkla verdiniz kanı
11 martta öğrendim ilk 18.65 i sonra 14 martta sabah verdim kan 57.9 sonra 17 martta 329 çıktı bidaha da vermedim
Adetimin ilk günüydü 17 şubat ve 329 olmuştuKaç gün aralıkla verdiniz kanı
Bende öğlen vereyim birde 3 gün sonra vereyim o zaman daha net olur demiAdetimin ilk günüydü 17 şubat ve 329 olmuştu
Valla ben 329 beklemiyodum çok şaşırdım ama sonradan adet g0nüm olduğunu farkettim bence adet gününüz ne zamansa o zaman verin daha net olur hem zaten kanama vs olmazsa sağlıklıdır benceBende öğlen vereyim birde 3 gün sonra vereyim o zaman daha net olur demi
Merhaba ben de idrar testi yaptım negatifti aşırı bel ağrım olduğu için kan verdim beta 30 çıktı sizce normal miBende öyleydim 18 çok düşük geliyodu ilk gebeliğim sonra 57. 9 çıktı sonra 329 bida verme gereği duymadım yarın kadın doğuma gideceğim İnşAllahhhh daha güzel haberler alırım değerlerim iyi gibi bakalım rabbim yardımcımız olsun
Kanda çıktıysa kesin vardır gebelik idrar testlerinin yanılma payı oluyor zaten 2 gün geçince bidaha kan verin bence hayırlı olsunMerhaba ben de idrar testi yaptım negatifti aşırı bel ağrım olduğu için kan verdim beta 30 çıktı sizce normal mi
Teşekkür ederimKanda çıktıysa kesin vardır gebelik idrar testlerinin yanılma payı oluyor zaten 2 gün geçince bidaha kan verin bence hayırlı olsun
Rica ederimTeşekkür ederim
artış az olmuş doktorunuz ile takip halinde olunSizce kötü mü bu çok, endişeliyim
Gecikmenizin kaçıncı gününde bu çıktıSizce kötü mü bu çok, endişeliyim
Gecikmenizin kaçıncı gününde bu çıktı
Çok farklı artmış ama 24 saat içindeki artışı da güzel.Allah güzellikler nasip etsin inşallah hayal ettiğinizden geri koymasın.Doktor da bekleyelim diyor sadece ne iyi ne kötü demiyor gerçekten düşünmekten delirmek üzereyim
Amin Allah razı olsunÇok farklı artmış ama 24 saat içindeki artışı da güzel.Allah güzellikler nasip etsin inşallah hayal ettiğinizden geri koymasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?