Evet yüksek bence çünkü regl günü 100 küsür oluyor ben dahil burda iki kişiden daha gördüm 100 lerde sizin ikizolabilir hayırlı olsunMerhabalar. Reglime 5 6 gün var iken( 3 hafta 2 günlük ) beta hcg 125,1 çıktı. Tekrarlayan 2 günde ise önce 366 sonra 837,1 çıktı. Doktor randevum pazartesi ancak bu değer artışlarına göre ikiz ihtimali var mı onu merak ettim? bir de 3 hafta 2 günde ilk değerin 125 çıkması yüksek değil mi ?
aa öyle mi çok mutlu olurum öyleyseEvet yüksek bence çünkü regl günü 100 küsür oluyor ben dahil burda iki kişiden daha gördüm 100 lerde sizin ikizolabilir hayırlı olsun
Evet erkenden bence bu değer normal değil ilerleyen günlerde binlerin üstünde yani belli olur suan varsa bile tutunma asamasındalaraa öyle mi çok mutlu olurum öyleyseartışa göre çok belli olmuyor diye okudum burda hep ama ben de erken zamanda yüksek çıkınca bi sormak istedim
Merhabalar dün doktora gittim beta hcg 1000 çokti ben 3 haftalık hamileyim sizce yüksek deyilmiEvet yüksek bence çünkü regl günü 100 küsür oluyor ben dahil burda iki kişiden daha gördüm 100 lerde sizin ikizolabilir hayırlı olsun
3 haftalık mı dedi doktorMerhabalar dün doktora gittim beta hcg 1000 çokti ben 3 haftalık hamileyim sizce yüksek deyilmi
En son regl tarihiniz ne zaman dıMerhabalar dün doktora gittim beta hcg 1000 çokti ben 3 haftalık hamileyim sizce yüksek deyilmi
Hayır ama dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakim3 haftalık mı dedi doktor
Regl tarihiniz ne zamanHayır ama dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakim
Ben şubat ayın 18 inde spirali cikarttimEn son regl tarihiniz ne zaman dı
Ozaman bebek daha küçük ve yüksek çıkmış beta ikiz olabilir çünkü benim regl günümde 111 çıkmıştıBen şubat ayın 18 inde spirali cikarttim
Tabi spiral varken olmuşta olabilirBen şubat ayın 18 inde spirali cikarttim
Hm ama ben spirali çıkardıktan 15 gün sonra evde test yaptım silik çizgi ciktiOzaman bebek daha küçük ve yüksek çıkmış beta ikiz olabilir çünkü benim regl günümde 111 çıkmıştı
İmkansizTabi spiral varken olmuşta olabilir
Tabi spiral varken olmuşta olabilir
2 buçuk senelik spiralimi cikartiktan sonra hamile kaldığını düşünüyorum ama bence bana göre bebek daha 3 haftalık bile deyildirİmkansiz
Ultrasonda bile zor göründü kalp atışı falanda yoktu ama2 buçuk senelik spiralimi cikartiktan sonra hamile kaldığını düşünüyorum ama bence bana göre bebek daha 3 haftalık bile deyildir
Siz kaç haftalık hamilesiniOzaman bebek daha küçük ve yüksek çıkmış beta ikiz olabilir çünkü benim regl günümde 111 çıkmıştı
Doktorlar yüzde yüz koruma olmaz diyor belki kaymıştır birsey olmuştur bebek tutmuştur benim 4+6 olduSiz kaç haftalık hamilesini
Hm ama ben spirali çıkardıktan 15 gün sonra evde test yaptım silik çizgi cikti
[/QUOTE
Ozaman olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?