BETA HCG YÜKSELİŞ

adahayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
33
5
26
Merhabalar benim adetime 6 gün varken beta 10.0 çıktı 2 gün sonra tekrar test yaptım 39.79 çıktı sizce iyimi yükselmesi ne diyorsunuz sohbet edelim fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum

Merhabalar benim adetime 6 gün varken beta 10.0 çıktı 2 gün sonra tekrar test yaptım 39.79 çıktı sizce iyimi yükselmesi ne diyorsunuz sohbet edelim fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum
2 günde 2 katına çıkması lazım bence normal şuan degeriniz daha çok çok erken bir dönemde olduğunuz için değerler düşük tabii zamanla yükselir. Erken öğrenmek de çok stresli bir süreç ya bende erken öğrenmiştim, keseyi görmek kalp atışını duymak vs. Çok zamanımı almıştı

Evet dayanamadım erken öğrendim ama 10.0 ken çok stresliydim şimdi tamamen akışına bırakmayı düşünüyorum adetim gecikmesinden 10 gün sonra doktora gitmeyi planlıyorum siz nasıl ilerlediniz bu süreci

Erken öğrenmek çok kötü 114 betayla öğrendim keseyi gördüm hala bebeği göremedim 2 haftadır stres içindeyim.

Adetin gecikince git doktora 10 günü bekleme bence, bir muayene etsin yine de. Bende 8 gün vardı adetime öylesine bir test yapasım gelmişti hiçbir belirtim de yoktu bir test yaptım pozitif. Herhalde o gün içinde 10 kere test yapmışımdır heyecandan. Sonra işte kan verdik felan doktor çok erken bir süre regl günün gelince kadın doğuma git dedi. Regl zamanım gelince gittim kadın doğuma o doktor da çok şaşırdı nasıl bu kadar erken ogrenebildin diye. Muayene etti zaman gösterecek durumu dedi, o zaman çok korktum ya dış gebelikse ya kimyasalsa felan diye. Sonra 1 hafta sonra sanırım keseyi gördük, bu sefer kalbi atacak mı boş gebelik mi vs. Stresleri başladı 1 hafta sonra da sanırım kalp atışlarını duyduk çok şükür. Bu sefer de kalbi durdu mu atıyor mu diye strese girdim sürekli doktora gidip kalp atışını dinlemek istiyordum yani. Bir de mide bulantilari başladı kalp atışıyla birlikte. 3 ay çektim çok zordu ama 3 ayın sonunda o da geçti çok şükür. Sonra bu sefer hareketlenmeye başladı şimdi de hareketini biraz az hissedeyim hemen endişe ediyorum hemen doktora gidiyorum bebek hareket etmiyor mu diye. Daha 2 gün önce gece 2 de bebek hareket etmiyor diye acile gittim sadece uyuyormuş sonra da şimdi gebelik şekeri çıktı bir de diyet yapmak zorundayım oda çok zorluyor üstüne diyetle şeker dusmeyince insüline başladım bir de. Yaniii hamilelik bana çok zor geldi bu kadar stres yapmaya gerek yok ama işte insanın elinde değil, daha rahat olmak lazım, stres yaptıkça gerçekten sorunlar çıkıyor ortaya. Şimdi 28 haftaligim. İnsaAllah sağsaglim akıl sağlığımızı kaybetmeden bebeklerimizi kucağımıza aliriz. Biraz uzun oldu kusura bakma bende içimi döktüm biranda

Erken öğrenmek çok kötü 114 betayla öğrendim keseyi gördüm hala bebeği göremedim 2 haftadır stres içindeyim.
Evet erken öğrenmek çok zor oluyor ama stres yapmayın rahat olun hersey yolunda gidilecek emin olabilirsiniz, ilerde stres yapacağınız bir sürü şey olacak zaten

Evet çok farklı bir süreçmiş bu gebelik durumu benim 10.0 çıktığında bir çok dokyor gebelik olma ihtimali var dedi instagramdan heryere yazdım ama sadece aile hekimi 10 çok düşük gebelik yok dedi ısrarla daha regl tarihim gelmedi dememe rağmen modum o kadar düşmüştü ki,bugün test verdim hastanede 39.80 i görünce artık derin bir nefes aldım inşallah da bundan sonrası ikimiz içinde sağlıkla huzurla ilerler sizin bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu

Sanırım gebelik deyince direk endişede bizlere yükleniyor ama iyi düşünelim inşallah herşey yolunda ilerlesin eskiler ne güzel rahatmış herşeyleride yolunda gidiyormuş

Çok geçmiş olsun bu arada inşallah şeker geçicidir gebelikte bi kaç kişide de gebelik şekeri duymuştum inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi

Kız olacak insaAllah siz de bu günlerinizi güzel geçirmeye bakın tavsiyem şimdiden yeme içmenize dikkat edin.

Çok geçmiş olsun bu arada inşallah şeker geçicidir gebelikte bi kaç kişide de gebelik şekeri duymuştum inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi
Evet insaAllah geçici bir durum olur çok teşekkür ederim, siz de bebeginizi sağlıkla kucaklarsiniz insaAllah

Kız olacak insaAllah siz de bu günlerinizi güzel geçirmeye bakın tavsiyem şimdiden yeme içmenize dikkat edin.
İnşallah yavaştan dışarıdan yemek yemeyi kesip daha sağlıklı şeyler yemeye dikkat edeceğim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizde hayırlısıyla kızınızı inşallah kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…