Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun rabbim ol desin yeterki2 yada 3 4 5 gibi degerlerin yükseldiğini okudumda 0.2 yükselmez heralde ya. Ama tabi Allah bilir.
Merhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45ciktiarkadaşlar merhaba adetim 20 gün geçti 4 gün önce kan verdim 0.2 çıktı baş dönmesi mide bulantısı var arada sırada kasıklarımda ağrı oluyor ama hala adet olmadım. aranızda veya çevrenizde betahcg düşük olup da pozitif sonuç alan var mı tekrar test yaptırmaya korkuyorum
Benim de adetim 20 gün gecikti. 6. Günde kn testi negatifti. Ama ben 13. Günde 2 - 3 gün süren lekelenme tarzı adet yaşadım.Merhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45cikti
benimde 21 gün oldu ama test yaptırmak gelmiyor içimden. ayın sonuna kadar beklicem sanırım6. Gün gecikmesinde kan testi yaptırdım 0.5 di sonra yaptıramadım. 20 gün oldu benimde.
maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu darısı isteyen herkesin başınaMerhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45cikti
adetiniz kaç gün geçiyordu ilk tahlilinizdeMerhaba ben 24.06.2019 da verdim kan 1.40 çıktı 17.07.2019 da yaptırdım 1822.45cikti
Ben de merak ettim ama arkadaş yazmamış. Tarihe göre 24 gün falan sanırımadetiniz kaç gün geçiyordu ilk tahlilinizde
bazı kadınlar hamilelikten önce kesiliyorlar adetten ilk gebeligimde 2 ay adet görmedin 2.ayda öğrendim doktor geç dollenmede olsa bu kadar geç olamaz demiştiBen de merak ettim ama arkadaş yazmamış. Tarihe göre 24 gün falan sanırım
Canım benim de 20 gün geçti test yaptım bir saat sonra falan silik çizgi çıktı. Anlayamadımbazı kadınlar hamilelikten önce kesiliyorlar adetten ilk gebeligimde 2 ay adet görmedin 2.ayda öğrendim doktor geç dollenmede olsa bu kadar geç olamaz demişti
Bes yada on dk sonra gecersiz oluyor cunku durdukca kızarıyor zatenCanım benim de 20 gün geçti test yaptım bir saat sonra falan silik çizgi çıktı. Anlayamadım
bi kaç gün sonra kan ver istersen canım ben iki olumsuz gebelik yaşadım ikiside adetimin25. günlerinde falan çıktı yani bi önceki adetten 50 55 gün sonra ancak anlaşıldı idrarda o yüzdende zamanında anlaşılmadı ogrenmemle bitmesi aynı oldu canım gecikmeden kan ver ne oldu anlaşılır kafan rahat eder ben şimdi 1 haftam geçince hemen acile gidiyorum en iyisi öyle çünkü bazen 15 20 gün geciyorum garantiye aliyorumCanım benim de 20 gün geçti test yaptım bir saat sonra falan silik çizgi çıktı. Anlayamadım
Önceden yaptığım testlerde beklese bile sonradan çıkmıyordu. Hatta çok eski testler bile duruyor. Yarın da sabah test yapıp duruma göre kan vereyimBes yada on dk sonra gecersiz oluyor cunku durdukca kızarıyor zaten