Tebrikler gebesinizKızlar selam beta hcg 858 çıktı normal mı gebe miyim kaç haftalık oluyor acaba bilgi verirseniz çok memnun olurum
Gebesiniz en son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplanıyor değer normal bence adetiniz geçti miKızlar selam beta hcg 858 çıktı normal mı gebe miyim kaç haftalık oluyor acaba bilgi verirseniz çok memnun olurum
Evet geçikti adetim 8 Eylül de en son adet oldumGebesiniz en son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplanıyor değer normal bence adetiniz geçti mi
Gebesiniz en son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplanıyor değer normal bence adetiniz geçti mi
Sanırsam 4-5 haftalık oluyor sağlıkla gelsin inşallahEvet geçikti adetim 8 Eylül de en son adet oldum
Allah birdaha yaşatmasın inşallahİnşllah korkuyorum 2 kez kımyasal gebelik geçirdim çok zor
Amin ezanda okunuyor rabbim kimseye göstermesinAllah birdaha yaşatmasın inşallah
Hadi inşallah detayları gittiğimde söylerimSanırsam 4-5 haftalık oluyor sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallahAmin ezanda okunuyor rabbim kimseye göstermesin
Haber bekliyorum bebisi gör gel gittiğindeHadi inşallah detayları gittiğimde söylerim
Alllahım inşallahHaber bekliyorum bebisi gör gel gittiğinde
Hayırlı olsun inşallah kaç gün geçti adetinizKızlar selam beta hcg 858 çıktı normal mı gebe miyim kaç haftalık oluyor acaba bilgi verirseniz çok memnun olurum
Benim de mesela en son değer 5821 çıktı bence 5 bin 821 yani değer gayet iyiBCG değerim 3680.0 çıktı hemşire bana 36 bin 800 diye söyledi 3 bin mi 36 bin mi sizce ya
3680 bu arada benimde 3926 çıktı ama kese görünmedi sizin kese görünmüşmüydü o değerdeykenBCG değerim 3680.0 çıktı hemşire bana 36 bin 800 diye söyledi 3 bin mi 36 bin mi sizce ya
Evet 6+5 gördüm kalp atışında duydum insallh sizde gorersinzi3680 bu arada benimde 3926 çıktı ama kese görünmedi sizin kese görünmüşmüydü o değerdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?