- 28 Eylül 2022
- 475
- 462
- 34
Adetten 1 hafta önce öğrendim 5 .de 74.52 çıktı. Sonrasi 5 gün sonra Ekim in 10 da adetimden 1 gün oncesu 656 çıktı. Sonrasında bıktırmadim daha sizi değerleriniz nasıl?4 +3 de beta değeriniz kac benimde 4 +2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten 1 hafta önce öğrendim 5 .de 74.52 çıktı. Sonrasi 5 gün sonra Ekim in 10 da adetimden 1 gün oncesu 656 çıktı. Sonrasında bıktırmadim daha sizi değerleriniz nasıl?4 +3 de beta değeriniz kac benimde 4 +2
Benim 30 Eylül yumurtlama oldu yumurtlamadan 9 gun sonra yani adetimede 5 gun kala yani 8 ekimde test yaptim 10,86 çıktı 10 ekimde 54,20 13 Eylül'de 263 çıktı adet gunumde bugün adetim gecikdi 1 gun normal dedi doktorAdetten 1 hafta önce öğrendim 5 .de 74.52 çıktı. Sonrasi 5 gün sonra Ekim in 10 da adetimden 1 gün oncesu 656 çıktı. Sonrasında bıktırmadim daha sizi değerleriniz nasıl?
Benim de yükselişim nasıl kat katında değil di mi? Ailem de ikiz var kendi ikiz kardeşim de var. İkiz olur mu içim içimi yiyor.Benim 30 Eylül yumurtlama oldu yumurtlamadan 9 gun sonra yani adetimede 5 gun kala yani 8 ekimde test yaptim 10,86 çıktı 10 ekimde 54,20 13 Eylül'de 263 çıktı adet gunumde bugün adetim gecikdi 1 gun normal dedi doktor
Benimde diger gebeliğim ikizdi ama maalesef dis gebelik olduBenim de yükselişim nasıl kat katında değil di mi? Ailem de ikiz var kendi ikiz kardeşim de var. İkiz olur mu içim içimi yiyor.
Rabbım sağlıkla elimize almamızı nasip etsin.Benimde diger gebeliğim ikizdi ama maalesef dis gebelik oldu
Amin inşallahRabbım sağlıkla elimize almamızı nasip etsin.
Dış gebelik nasıl oluyor bende korkuyorum dış gebelik veya kimyasal benzeri şeyler olur diyeBenimde diger gebeliğim ikizdi ama maalesef dis gebelik oldu
Benimde adetime 5 gun kala 263 çıkmıştı adet gunu 1551 ciktiBenim 30 Eylül yumurtlama oldu yumurtlamadan 9 gun sonra yani adetimede 5 gun kala yani 8 ekimde test yaptim 10,86 çıktı 10 ekimde 54,20 13 Eylül'de 263 çıktı adet gunumde bugün adetim gecikdi 1 gun normal dedi doktor
merhaba dış gebeliğinizde belirtileriniz nasil oldu acabaBenimde diger gebeliğim ikizdi ama maalesef dis gebelik oldu
Kahverengi akinti vardim agrim vardi tek tarafli beta 4000 ken bebek gozukmeyince detaylı ultrasondan görüldümerhaba dış gebeliğinizde belirtileriniz nasil oldu acaba
teşekkür ederim cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin inşAllahKahverengi akinti vardim agrim vardi tek tarafli beta 4000 ken bebek gozukmeyince detaylı ultrasondan görüldü
Sağolun çok teşekkür ederimteşekkür ederim cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin inşAllah
Açıkçası devlet muane süresini 3 dakika yapmış 1 dakika bile bakmadı ulturasyonda karnımaKahverengi akinti vardim agrim vardi tek tarafli beta 4000 ken bebek gozukmeyince detaylı ultrasondan görüldü
İlk gebeligimde beta daha düşüktü keseyi görmüştük ilk gebeliğim ölü doğum olduğu icin korkuyorumHala erken. Ben doktora 8 haftalık gittim ilk. Beta arşa çıkmıştı heralde o ara. Panik yapmayın.
Benim devlette agzim yandi tovbeliyim devlete ozele gidiyorumAçıkçası devlet muane süresini 3 dakika yapmış 1 dakika bile bakmadı ulturasyonda karnıma
Bende normalde özele gdiyordum doktorum yoktu bu hafta haftaya geliyor ona gidecemBenim devlette agzim yandi tovbeliyim devlete ozele gidiyorum
En iyisini yapiyorsunBende normalde özele gdiyordum doktorum yoktu bu hafta haftaya geliyor ona gidecem
Kizlar bugüb tam 5 haftalık alttan bakıldı kese gözükmedi sizxe erken miVajinal mi bakıldı?
Beta kaçtı?Kizlar bugüb tam 5 haftalık alttan bakıldı kese gözükmedi sizxe erken mi