Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese 5. Haftalarda falan gözüküyor siz kaçıncı haftadasinizArkadaşlar ilk gebelikte adete 4 gün kala beta 80 çıkmıştı. 5 haftalikta da 2300 çıktı ve kese çoktan gozukmustu
Şimdi ise 4 gün kala kanda 263 adetin ilk gunu 1556 2 gun geçmeden 3551 ama kese gozukmedi
Biraz daha zaman verin ultrason makineleri arasinda cok fark oluyo bazisi goremiyo. Kanamaniz siddetli agriniz olursa doktora gidin hemen dis gebelik ihtimaline karsi. İnsallah saglikli hayirli bi gebelik olsunArkadaşlar ilk gebelikte adete 4 gün kala beta 80 çıkmıştı. 5 haftalikta da 2300 çıktı ve kese çoktan gozukmustu
Şimdi ise 4 gün kala kanda 263 adetin ilk gunu 1556 2 gun geçmeden 3551 ama kese gozukmedi
4+3Kese 5. Haftalarda falan gözüküyor siz kaçıncı haftadasiniz
Devlet doktoru birde sadece makine ile 1 dakika bile bakmadıBiraz daha zaman verin ultrason makineleri arasinda cok fark oluyo bazisi goremiyo. Kanamaniz siddetli agriniz olursa doktora gidin hemen dis gebelik ihtimaline karsi. İnsallah saglikli hayirli bi gebelik olsun
Vajinal mi bakıldı?
Hayır bin geçmiş diye karından bakıldıVajinal mi bakıldı?
Evet kan değerine göre hesaplıyor haftalık olarak 5 haftalık değil kan yüksek olması şaşırtıyor sadece iki ihtimal var ya ikiz yada erken döllenmekarından baktıysa gözükmemiş olabilir benim vajinal baktığında bile 5+2 görünmüştü yanlış hatırlamıyorsam ..biraz daha bekle bakalım kan değerin çok iyi aslında...allah gönülne göre versin inşalah
Benm de 3 bin küsürdü ama haftası küçük olduğu için alttan bakıldı görüldü. Arkadaşların da dediği gibi ultrason kalitesi de çok önemli biraz bekleyin bence.Hayır bin geçmiş diye karından bakıldı
Biraz bekleyeceğiz mecburenBenm de 3 bin küsürdü ama haftası küçük olduğu için alttan bakıldı görüldü. Arkadaşların da dediği gibi ultrason kalitesi de çok önemli biraz bekleyin bence.
4 +3 de beta değeriniz kac benimde 4 +2Ben de 3 haftalik öğrendiğim de gittim kese gözükmedi. 4+3 ben de pazartesi kontrole gideceğim inşallah gözükür.
35174 +3 de beta değeriniz kac benimde 4 +2
Sizin baya yuksek benim adetim bugün gecti 1 gun yani
Benim 5+3 de gozukmustu siz bide erkenden ogrenmissiniz hamile olduğunuzu haftaya gözükür özele mi gidiyorsunuz
Devlete gidiyorum haftaya özele gidecemBenim 5+3 de gozukmustu siz bide erkenden ogrenmissiniz hamile olduğunuzu haftaya gözükür özele mi gidiyorsunuz
Daha önceki gebelikte 2000 de karından gözüktü ama özeldealttan muayene ile gözükür merak etmeyin karından belli olmayabilir çok küçük normal