Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar reglim 2 gün gecikti bugün test verdim beta hcg değerim 906 çıktı. Bana yüksek geldi ama bilmiyorum ikinci testimi pazar günü vereceğim. İki gün gecikme ile hcg değerim nasıl sizce
Selam kızlar reglim 2 gün gecikti bugün test verdim beta hcg değerim 906 çıktı. Bana yüksek geldi ama bilmiyorum ikinci testimi pazar günü vereceğim. İki gün gecikme ile hcg değerim nasıl sizce
Bende dün kan verdim 1 gün gecikince 2773 çıktı sonucu görünce biraz şaşırdım yüksek diye ama burayı okuyunca rahatladım biraz inş bebekleriniz sağlıklıdır