Beta hcg yüksek ama kese gözükmüyor

Testi yaptırdığınız yerin farkından azıcık sapma olmuş sanırım. Bence normal. Yaptırdığınız saatte önemli. Pazar akşam kan verdiyseniz pazartesi sabah sağlık ocağında çıkan değer normal. Kendinizi çok yormayın uzanın. Ağrılarınız olabilir lekelenmeniz olabilir (pembe-kahverengi) pıhtı olmamalı kıpkırmızı olmamalı ve 1 pedi geçmemeli. Sabırla bekleyin. Cuma günü pazartesi yaptırdığınız saatte tekrarlayın testi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza

Canım değerlerin çok düşük ama hastaneden hastaneye de ölçümler farklı çıkabilir aynı hastanede kan testi vermen senin için daha sağlıklı olur

dün akşam tekrar gittim özel hastanede yaptırdım 60 çıktı bu seferde anlamadım valla,doktora gitsem kese falan görünmez yani gebe olup olmadıgımı nasıl soyleyecek bilemedim

dün akşam tekrar gittim özel hastanede yaptırdım 60 çıktı bu seferde anlamadım valla,doktora gitsem kese falan görünmez yani gebe olup olmadıgımı nasıl soyleyecek bilemedim
Artış normal. Siz 2 günde 1 değil hergün yaptırıyorsunuz artış 2 katı olamaz bu durumda. Doktora henüz gitmenize gerek Yok. Sadece folik asite başlayın. Bu değerin kese ve bebek görünecek duruma gelmesi 2 haftayı bulur. Sabırla beklemekten başka çareniz Yok. Aşırı ağrılı sancılı pıhtılı kanamanız olmadığı sürece sıkıntı Yok. Sürekli hcg takibi sizi strese sokmaktan başka bir işe yaramayacak.

ilk gebeliğimde cok sorun yasadıgım için pimpirikleniyorum. pıhtılasma var bende bugun iğne aldım vurmaya başladım.inşallah dediğin gibidir,değerler normaldir. 2. bebeğimize kavusuruz

bugün kadın doğuma gittim kan aldılar malesef 75 çıktı. doktoru aradım saglıklı bır gebelık degıl gıbı dedi. yarın sabah aç karnına gel kan tahlili yaptıralım yine sonra da ne yapacağımıza kadar verelım dedi. bende kürtaj ihtimali var mı hocam dedim evt var dedi. çok korkuyorum ya öyle bişey yaparlarsa

Çok sık kan tahlili yaptırıyorsunuz bir kere gün aşırı yaptırmanız gereksiz. Başta benimde çok düşük çıkmıştı beta hcg 47 ile başladım 97 ye yükseldi 2 gün sonra şimdi ise 10000 oldu giderek artış gösterdi. Geç döllenme olabilir diyor bana doktorum sende de aynı sorun olabilir. Bir kaç gün daha bekle öyle doktora git. Tabi ağrı veya kanaman varsa bu risk doğurabilir. Bende çok şükür ki böyle belirtiler yoktu. Umarım sağlıklı bir gebelik olarak devam eder.

bugün sabaha doktorum çağırmıştı zaten aç karnına kan verdim 133 çıktı. dış gebelik diyemem biraz daha bekleyelim dedi. cumartesi akşam 20 çıkmıstı. biraz düşük 160 falan olması lazımdı ama bakalım hayırlısı neyse o olsun

Kimyasal sanırım canım geçmiş olsun iyimisin

sağol canım ama kimyasal degil gibi. 133 oldu doktor dış gebelikten korkuyodu. ama o da degil gibi. pazar günü tekrar kan testi yaptıracam. inşallah 2 ye katlar
İnşallah moralini bozma sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah tabiki hayirlida

Dış gebelik olup olmadığını anca kese gözüktüğünde anlayabilirsin canım onun içinde 5 hafta geçmesi lazım. Ama değerlerin yükseliyorsa risk azalıyor demektir. Geç döllenme olasılığı çok yüksek bence. Onunda bir zararı olmuyor 2 katına çıkması önemli olan 2 günde bir. Ağrın vs kanaman yoksa bir süre izlersin. Umarım seninde değerlerin artar katlanarak.

haftaya cumartesi kese görünür dedi doktor. ama sorun şu çok ağrım var kasığımda sırtımda ve bacağım çok çekiyo. çikolata kistim var o da ağrı yapabilir dedi doktor. bayan olmak ne zor ya :)

Benimde degerim 3 gun gecikmeyle 45 le basladi sonra 2 ye katladi %80 artti
Ama dr um
Sagliksiz gebelik diyo.. sizin nzaman kese gorundu?

Benimde degerim 3 gun gecikmeyle 45 le basladi sonra 2 ye katladi %80 artti
Ama dr um
Sagliksiz gebelik diyo.. sizin nzaman kese gorundu?
Canım ben o hamileliğimde ne yazıkki düşük yaptım. 10 haftalıkken boş gebelik nedeniyle. Ama şuan tekrar hamielyim ve değerim düzensiz artıyordu. Ama tutundu bebeğim. %60 arttığı zamanda oldu artmadığıda şuan 18. Haftaya giriyorum. Hiç bir sorunda yok gebeliğimde oldukça sağlıklı çok şükür. Bence %80 artışta korkma bile canım

peki bu evde yapilan idrar testinde ikinci cizginiz nasil cikmisti sonlanan
Gebelikte?

benim cok net cikiyor..
Net cikinca riskli ada sagliksiz degildir ins die dyudum varmi oyle birsey?

peki bu evde yapilan idrar testinde ikinci cizginiz nasil cikmisti sonlanan
Gebelikte?

benim cok net cikiyor..
Net cikinca riskli ada sagliksiz degildir ins die dyudum varmi oyle birsey?
Silik çıkmıştı canım ama net çıkmış olması sağlıklı oluğ olmadığını gösterir mi bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…