- 3 Kasım 2012
- 134
- 38
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar. cuma gunu adet gunumdu sabah pembe leke geldi,gun içinde kahveye dondu ama az az geldi.cumartesı gunu idrar testi yaptım 2. silik çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittim aksam kan tahlili verdim 19,90 cıktı. pazar günü agrılarım baya vardı tekrar hastaneye gittim kan verdim 39,90 çıktı. pazartesi sabah da eşim durdurmadı saglık ocagına gidip yine kan verdim bu sefer de 39,4 çıktı. sizce düşüyor mu bebegim
Canım değerlerin çok düşük ama hastaneden hastaneye de ölçümler farklı çıkabilir aynı hastanede kan testi vermen senin için daha sağlıklı olurmerhaba arkadaşlar. cuma gunu adet gunumdu sabah pembe leke geldi,gun içinde kahveye dondu ama az az geldi.cumartesı gunu idrar testi yaptım 2. silik çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittim aksam kan tahlili verdim 19,90 cıktı. pazar günü agrılarım baya vardı tekrar hastaneye gittim kan verdim 39,90 çıktı. pazartesi sabah da eşim durdurmadı saglık ocagına gidip yine kan verdim bu sefer de 39,4 çıktı. sizce düşüyor mu bebegim
Artış normal. Siz 2 günde 1 değil hergün yaptırıyorsunuz artış 2 katı olamaz bu durumda. Doktora henüz gitmenize gerek Yok. Sadece folik asite başlayın. Bu değerin kese ve bebek görünecek duruma gelmesi 2 haftayı bulur. Sabırla beklemekten başka çareniz Yok. Aşırı ağrılı sancılı pıhtılı kanamanız olmadığı sürece sıkıntı Yok. Sürekli hcg takibi sizi strese sokmaktan başka bir işe yaramayacak.dün akşam tekrar gittim özel hastanede yaptırdım 60 çıktı bu seferde anlamadım valla,doktora gitsem kese falan görünmez yani gebe olup olmadıgımı nasıl soyleyecek bilemedim
bugün kadın doğuma gittim kan aldılar malesef 75 çıktı. doktoru aradım saglıklı bır gebelık degıl gıbı dedi. yarın sabah aç karnına gel kan tahlili yaptıralım yine sonra da ne yapacağımıza kadar verelım dedi. bende kürtaj ihtimali var mı hocam dedim evt var dedi. çok korkuyorum ya öyle bişey yaparlarsa
Kimyasal sanırım canım geçmiş olsun iyimisinmerhaba arkadaşlar. cuma gunu adet gunumdu sabah pembe leke geldi,gun içinde kahveye dondu ama az az geldi.cumartesı gunu idrar testi yaptım 2. silik çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittim aksam kan tahlili verdim 19,90 cıktı. pazar günü agrılarım baya vardı tekrar hastaneye gittim kan verdim 39,90 çıktı. pazartesi sabah da eşim durdurmadı saglık ocagına gidip yine kan verdim bu sefer de 39,4 çıktı. sizce düşüyor mu bebegim
sağol canım ama kimyasal degil gibi. 133 oldu doktor dış gebelikten korkuyodu. ama o da degil gibi. pazar günü tekrar kan testi yaptıracam. inşallah 2 ye katlarKimyasal sanırım canım geçmiş olsun iyimisin
İnşallah moralini bozma sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah tabiki hayirlidasağol canım ama kimyasal degil gibi. 133 oldu doktor dış gebelikten korkuyodu. ama o da degil gibi. pazar günü tekrar kan testi yaptıracam. inşallah 2 ye katlar
amin canım allah razı olsunİnşallah moralini bozma sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah tabiki hayirlida
Dış gebelik olup olmadığını anca kese gözüktüğünde anlayabilirsin canım onun içinde 5 hafta geçmesi lazım. Ama değerlerin yükseliyorsa risk azalıyor demektir. Geç döllenme olasılığı çok yüksek bence. Onunda bir zararı olmuyor 2 katına çıkması önemli olan 2 günde bir. Ağrın vs kanaman yoksa bir süre izlersin. Umarım seninde değerlerin artar katlanarak.bugün sabaha doktorum çağırmıştı zaten aç karnına kan verdim 133 çıktı. dış gebelik diyemem biraz daha bekleyelim dedi. cumartesi akşam 20 çıkmıstı. biraz düşük 160 falan olması lazımdı ama bakalım hayırlısı neyse o olsun
haftaya cumartesi kese görünür dedi doktor. ama sorun şu çok ağrım var kasığımda sırtımda ve bacağım çok çekiyo. çikolata kistim var o da ağrı yapabilir dedi doktor. bayan olmak ne zor ya :)Dış gebelik olup olmadığını anca kese gözüktüğünde anlayabilirsin canım onun içinde 5 hafta geçmesi lazım. Ama değerlerin yükseliyorsa risk azalıyor demektir. Geç döllenme olasılığı çok yüksek bence. Onunda bir zararı olmuyor 2 katına çıkması önemli olan 2 günde bir. Ağrın vs kanaman yoksa bir süre izlersin. Umarım seninde değerlerin artar katlanarak.
Benimde degerim 3 gun gecikmeyle 45 le basladi sonra 2 ye katladi %80 arttiÇok sık kan tahlili yaptırıyorsunuz bir kere gün aşırı yaptırmanız gereksiz. Başta benimde çok düşük çıkmıştı beta hcg 47 ile başladım 97 ye yükseldi 2 gün sonra şimdi ise 10000 oldu giderek artış gösterdi. Geç döllenme olabilir diyor bana doktorum sende de aynı sorun olabilir. Bir kaç gün daha bekle öyle doktora git. Tabi ağrı veya kanaman varsa bu risk doğurabilir. Bende çok şükür ki böyle belirtiler yoktu. Umarım sağlıklı bir gebelik olarak devam eder.
Canım ben o hamileliğimde ne yazıkki düşük yaptım. 10 haftalıkken boş gebelik nedeniyle. Ama şuan tekrar hamielyim ve değerim düzensiz artıyordu. Ama tutundu bebeğim. %60 arttığı zamanda oldu artmadığıda şuan 18. Haftaya giriyorum. Hiç bir sorunda yok gebeliğimde oldukça sağlıklı çok şükür. Bence %80 artışta korkma bile canımBenimde degerim 3 gun gecikmeyle 45 le basladi sonra 2 ye katladi %80 artti
Ama dr um
Sagliksiz gebelik diyo.. sizin nzaman kese gorundu?
Canım ben o hamileliğimde ne yazıkki düşük yaptım. 10 haftalıkken boş gebelik nedeniyle. Ama şuan tekrar hamielyim ve değerim düzensiz artıyordu. Ama tutundu bebeğim. %60 arttığı zamanda oldu artmadığıda şuan 18. Haftaya giriyorum. Hiç bir sorunda yok gebeliğimde oldukça sağlıklı çok şükür. Bence %80 artışta korkma bile canım
peki bu evde yapilan idrar testinde ikinci cizginiz nasil cikmisti sonlananCanım ben o hamileliğimde ne yazıkki düşük yaptım. 10 haftalıkken boş gebelik nedeniyle. Ama şuan tekrar hamielyim ve değerim düzensiz artıyordu. Ama tutundu bebeğim. %60 arttığı zamanda oldu artmadığıda şuan 18. Haftaya giriyorum. Hiç bir sorunda yok gebeliğimde oldukça sağlıklı çok şükür. Bence %80 artışta korkma bile canım
Silik çıkmıştı canım ama net çıkmış olması sağlıklı oluğ olmadığını gösterir mi bilemedim vallapeki bu evde yapilan idrar testinde ikinci cizginiz nasil cikmisti sonlanan
Gebelikte?
benim cok net cikiyor..
Net cikinca riskli ada sagliksiz degildir ins die dyudum varmi oyle birsey?