• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yüksek ama kese gözükmüyor

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
29
Artvin
Beta hcg değerim 7342 ama hala kese ultrasonda gözükmüyor.Çok korkuyorum acaba nedeni ne olabilir. Doktor çok gençti güvenemedim de eski doktorumu aradım o pek iyi bilmiyor dedi geçici olarak geldi falan. Genç olan doktor baya moralimi bozdu korkuyorum bişey olucak diye

Benim 5bin küsürken kese görünmüştü sanırım.
Alttan mı muayene etti?yukardan gözükmüyor bazen.alttan bakması gerek bu kadar küçükken.

Altan muayene etmedi korktum Alttan muayene yaptırmadı dedi herkes. Karnımdan baktı sadece gözükmüyor dedi. Kendi doktorum da değildi izinliymiş o. Onu aradım o bilmiyor pek anlamıyor ben bakarım dedi. Başta beta hcg 40 işe başlamıştı geç döllenme olabilir demişti artması güzel dedi. Dış gebelik falan olsa bu şekilde mi artıyor bilmediğimden tedirgin oluyorum

O kadar küçükken karından gözükmez demişti bana doktorum o yüzden alttan bakılmıştı.
Dış gebelikte de yükseliyo diye biliyorım ama aklına getirme böle şeler

İnşallah öyle bir durum söz konusu olmaz. Bir gözükse rahatlasam başka bir şey istemiyorum. Doktorumda küçükse gözükmez dedi 3-4 hafta sonra anca dedi. Altan muayene sakıncalı mı peki pazartesi öyle yaptırıyim mi

Çoğul gebelik olabilir

Valla ben sakıncalı olabileceğini şimdi senden duydum bana kimse öyle bişey demedi ben yaptırmıştım.Ama bu doktorun genç ve tecrübesizse güvenmiyosan yaptırma boşver bekle.Alttan muayene zaten sadece ilk 8-9 haftaya kadar yapılıyor sonra hep üstten.

Benim 242 de alttan gözükmüştü ama yinede sorun olmadığını düşünüyorum üstten mi muayene yapildi

Canım alttan muayene sakincali olduğu söyleniyor ben ilk gebeligimi öğrendiğimde alttan bakmisti kadin doktor ve kese göründü 1,2 defa baktı sonra doktoru değiştirdik memnun olmadigim için diğer doktorumda gebeligim boyunca üstten baktı

Çoğul gebelik derken Öyle bir ihtimalde mi var. Çok sağolun gerçekten böyle konuştukça içim rahatlıyor. Peki alttan muayene de acı vs bir durum oluyor mu

Merhaba bende. 5+4 haftalık hamileyim bugün doktor a gittim doktor karından baktı keseyi gördüm gibi ama küçük dedi ve hcg 4263 çıktı değerimi beğendi. Yani gördüm ama küçük olduğu için emin değilim dedi korkuyorum o gördüğü kesedir inşallah. Dua edin

Çok kişiye sordum doktorumuda aradım bebek hemen ultrasonda belli olmuyor 4 hafta falan sürebilir demiş. Değerlerim için iyi demiş. İnşallah gönlümüze göre olur herşey

Çoğul gebelik gibi bir durum söz konusu olur mu çok merak ediyorum. Yarın doktora gidicem umarım karından gözükür alttan muayeneden aşırı korkuyorum çünkü

Gözüktü canım 5 haftalık dedi beta hcg 9900 olmuş 10000 nin üstünde olması gerekiyordu dedi pazartesi gel yine tekrar edilecek dedi

5 haftalıkmış değerler normal değil mi 5 haftaya kadar anlamadım. Sağlıksız 10000 nin üstünde olması niye Laz'ım dedi bilemedim. O kadar araştırdım herkeste bu değerler normal diyordu bana niye öyle dedi anlamadım

5 haftalıkmış değerler normal değil mi 5 haftaya kadar anlamadım. Sağlıksız 10000 nin üstünde olması niye Laz'ım dedi bilemedim. O kadar araştırdım herkeste bu değerler normal diyordu bana niye öyle dedi anlamadım
Bence normal değer benimde ultrasonda şuan 5 hafta 6 günlük bir hafta geride. Kese büyüklüğüm güzelmiş 13 mm senin kaç

merhaba arkadaşlar. cuma gunu adet gunumdu sabah pembe leke geldi,gun içinde kahveye dondu ama az az geldi.cumartesı gunu idrar testi yaptım 2. silik çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittim aksam kan tahlili verdim 19,90 cıktı. pazar günü agrılarım baya vardı tekrar hastaneye gittim kan verdim 39,90 çıktı. pazartesi sabah da eşim durdurmadı saglık ocagına gidip yine kan verdim bu sefer de 39,4 çıktı. sizce düşüyor mu bebegim :(

Back