- 22 Şubat 2019
- 602
- 259
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Kız daha nokta kadar görememen çok normalMrh canım geçen hafta pazartesi özele gittim karından ultrason ile muayene etti gebelik kesesi göründü bebeği besleyen Kordon'da gorunuyor dedi ama şuan bebeği göremedim ayın 15 de tekrar gel kalp atışında duyarız dedi şuan 5+4 teyim ultrason kağıdı verdi onda bişey görünüyor ama ne anlamadım ayın 15 de 6+2 olucaz inşallah kalp atışını duyarim
Amin inşallah canımKız daha nokta kadar görememen çok normalinşallah hızlı hızlı atan minniş kalp seslerini duyarsın kalp atışlarını duyamasan bile korkma 8.haftasında kalp atışı duyanlarda var tamam mı rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bebiş mi buuKizlar bakarmisiniz siz ne göreceksiniz
Valla canım bende ne olduğunu anlamadım Dr çocuğu besleyen damar yani yolk sac var dedi ama bebek suan görünmüyor 15 Ekim'de kalbini duyarız dedi bekliyorum şimdiBebiş mi buu
Gözükür Allah'ın izniyleValla canım bende ne olduğunu anlamadım Dr çocuğu besleyen damar yani yolk sac var dedi ama bebek suan görünmüyor 15 Ekim'de kalbini duyarız dedi bekliyorum şimdi
Merhaba çünkü durumunuz nedir30.09.2024 beta 34.4
1.10.2024 beta 62.0
3.10.2024 beta 195.0
Sizce iyi mi yükselmesi
Şuanki durumunuz yazmak istemiştim30.09.2024 beta 34.4
1.10.2024 beta 62.0
3.10.2024 beta 195.0
Sizce iyi mi yükselmesi
Çok geçmiş olsunKimyasal gebelik yaşadım her şey yolundaydı en son beta 1900 olmuştu ve bir gün sonra çok kanamam oldu maalesef...
Şuanki durumunuz yazmak istemiştim
Merhaba çünkü durumunuz nedir
2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün varKimyasal gebelik yaşadım her şey yolundaydı en son beta 1900 olmuştu ve bir gün sonra çok kanamam oldu maalesef...
2 gün sonra tekrar dene olmadı kan tahlili ver2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün var
Evet tekrarlicam teşekkür ederim2 gün sonra tekrar dene olmadı kan tahlili ver
Sonuç ne oldu acabaEvet tekrarlicam teşekkür ederim
Adetime 4 gün kaldı beklemeye devamSonuç ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?