Beta Hcg ye Bakabilir misiniz ?

oni9692

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
19
3
28
SAT 18 ocak, erken gebelik testiyle fark ettim iki gün arayla kan verdim. Burada okuduğum kadarıyla az çok bilgi edindim. Değerler normal mi ilerliyor ne dersiniz?

Ben de tam bilmiyorum ama 5in üstüne olunca gebelik ihtimali var diyorlar sanırım

Doktor ne dedi peki
sadece sağlık ocağı doktoruyla görüştüm, genelde gelen kadınların sonucu 1000 in üstünde oluyor sizinki çok düşük niye geldiniz ki falan dedi moralimi bozdu açıkçası, ben acilden kan verdim o yüzden tekrar. Urfalı değilim yeni geldim sayılır

Doktor dalga mı geçmiş anlamadım istersen bugün veya yarın hastaneye git ve değerin yüksekmiş mi bir bak canım çünkü benim değerim de ilk yüksekti sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef

Sağlık ocağına tekrar gittim bir sorun gözükmüyor pazartesi kadın doğum doktoruna da gözük bi dedi

Sağlık ocağına tekrar gittim bir sorun gözükmüyor pazartesi kadın doğum doktoruna da gözük bi dedi
Hm, anladım. Siz en iyisi yarın acile gidip bi kan verin yükselmiş mi diye, beta'ma baktırcaktım yavaş ilerliyor derseniz bakarlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…