SAT 18 ocak, erken gebelik testiyle fark ettim iki gün arayla kan verdim. Burada okuduğum kadarıyla az çok bilgi edindim. Değerler normal mi ilerliyor ne dersiniz?
Bende aynı yere girdiğimde 0,205 diyor ve ben bi türlü anlayamıyorum gebelik var mı yok mu diye siz öğrenebildiniz mi öğrendiyseniz nasıl oluyor kaç olması lazım gebelik için tarlusal kullanıyorum söktürür diye düşünüyorumSAT 18 ocak, erken gebelik testiyle fark ettim iki gün arayla kan verdim. Burada okuduğum kadarıyla az çok bilgi edindim. Değerler normal mi ilerliyor ne dersiniz? Eki Görüntüle 3387768
Biraz yavaş ilerliyor sanki canım istersen yarın yine bi kan verSAT 18 ocak, erken gebelik testiyle fark ettim iki gün arayla kan verdim. Burada okuduğum kadarıyla az çok bilgi edindim. Değerler normal mi ilerliyor ne dersiniz? Eki Görüntüle 3387768
sadece sağlık ocağı doktoruyla görüştüm, genelde gelen kadınların sonucu 1000 in üstünde oluyor sizinki çok düşük niye geldiniz ki falan dedi moralimi bozdu açıkçası, ben acilden kan verdim o yüzden tekrar. Urfalı değilim yeni geldim sayılırDoktor ne dedi peki
Doktor dalga mı geçmiş anlamadım istersen bugün veya yarın hastaneye git ve değerin yüksekmiş mi bir bak canım çünkü benim değerim de ilk yüksekti sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesefsadece sağlık ocağı doktoruyla görüştüm, genelde gelen kadınların sonucu 1000 in üstünde oluyor sizinki çok düşük niye geldiniz ki falan dedi moralimi bozdu açıkçası, ben acilden kan verdim o yüzden tekrar. Urfalı değilim yeni geldim sayılır
İnşallah öyle olmaz çok korkuyorumDoktor dalga mı geçmiş anlamadım istersen bugün veya yarın hastaneye git ve değerin yüksekmiş mi bir bak canım çünkü benim değerim de ilk yüksekti sonra kimyasal gebelik geçirdim maalesef
İnşallah, kaçıncı gebeliğinizİnşallah öyle olmaz çok korkuyorum
Daha ilkİnşallah, kaçıncı gebeliğiniz
Hm, anladım canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, ne zaman gideceksin hastaneyeDaha ilk
Hm, anladım. Siz en iyisi yarın acile gidip bi kan verin yükselmiş mi diye, beta'ma baktırcaktım yavaş ilerliyor derseniz bakarlar sanırımSağlık ocağına tekrar gittim bir sorun gözükmüyor pazartesi kadın doğum doktoruna da gözük bi dedi