• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş yükseliyormuş

Fatmatt9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
138
90
48
25
Merhaba hanımlar
Ben beş haftalık gebeyim
Yaklaşık beş gün önce beta hcgm 2400 dü.
Dün bir daha bakıldı 4487 çıktı.
Kesemin boyu iyi 13 mm .
Fakat beta hcg istediğimiz gibi artmıyor dedi doktorum.
Sizce sıkıntı olacak bir şey var mı.
8 gün önce beta : 1292
6 gün önce beta 1992
5 gün önce 2400
1 gün önce 4487
İlerleme böyle inceleyip bana yardımcı olur musunuz lütfen..
Çok moralim bozuldu.
6 gün önce kanamam olmuştu iki gün hastanede yattım.
Porgestan.coraspirin folipol kullanıyorum.
Lütfen yardımcı olur musunuz
.

Benim bildiğim kese göründükten sonra betanin anlamı yok kese ve bebek göründü mu?

Merhaba hanımlar
Ben beş haftalık gebeyim
Kesemin boyu iyi 13 mm .
6 gün önce beta 1992
5 gün önce 2400
1 gün önce 4487
Çok moralim bozuldu.
.
Bugün aynen bu durumda olan birini okumuştum gebeliği devam ediyor canım sende keyfini çıkar kafana takma cokda arastirmaya girme insanın kafası karışıyor

kese görüldükten sonra beta nın önemi yok 6-7 haftalarda bebeği görür kalp atışını dinlersiniz artk progestan desteği knama dursun dusuk olmasn diye yapılıyo sakın ihmal etmeyin betaya kafa yormayın hic onemli olan bebeğin saglıklı olması kalp atısının duyulması

Merhaba hanımlar
Ben beş haftalık gebeyim
Kesemin boyu iyi 13 mm .
6 gün önce beta 1992
5 gün önce 2400
1 gün önce 4487
Çok moralim bozuldu.
.
Merhaba hanımlar

9 kasim 2020 de embriyo transferim oldu beta hcg değerlerim
12.gun 68
15.gün 157
18.gun 164
20 gün 335
Doktorum takibe devam edecez diyor başka bişey demiyor bu sonuçlara gore sağlıklı gebelik olurmu cevap verin lütfen

Merhaba hanımlar

12.gun 68
15.gün 157
18.gun 164
20 gün 335
Doktorum takibe devam edecez diyor başka bişey demiyor bu sonuçlara gore sağlıklı gebelik olurmu cevap verin lütfen
tek embrıyomu koyuldu 15.gunden sonra yavas ilerlemiş biraz ondan takip edicez demiştir doktor kımyasal olmaması için.. 18.gun 300 küsür çıkması lazımdı aynı labaratuvarda verdınız kanları dımı

Bende de olmuştu 200 200 artma vardı bana neler dediler dış gebelik vs vs sonra dr gittim bana dedi ki kesen var değerlere hiç gerek yok ve oğlum şuan 10 aylık doğdu da büyüyor stres yapma sakın daha kötü olur tadını çıkar Rabbime bırak :)

Merhaba hanımlar

12.gun 68
15.gün 157
18.gun 164
20 gün 335

tek embrıyomu koyuldu 15.gunden sonra yavas ilerlemiş biraz ondan takip edicez demiştir doktor kımyasal olmaması için.. 18.gun 300 küsür çıkması lazımdı aynı labaratuvarda verdınız kanlari

Hayır iki embriyo transfer oldu zaten olanın hepsi oydu.5. gün embriyosu . tahlillerin hepsi ayrı hastanede yapıldı .ben doktorla konuşamıyorum telefonda asistanla konuşuyoruz.oda yavaş ilerliyor takip edecez diyor başka bişey demiyor

Bende de olmuştu 200 200 artma vardı bana neler dediler dış gebelik vs vs sonra dr gittim bana dedi ki kesen var değerlere hiç gerek yok ve oğlum şuan 10 aylık doğdu da büyüyor stres yapma sakın daha kötü olur tadını çıkar Rabbime bırak :)
Bendeki artış hem yavas hemde haftaya göre düşük ama . transferimin 20.günü beta hcg 335 normal değil sanki 😔

Merhaba hanımlar

12.gun 68
15.gün 157
18.gun 164
20 gün 335
Bence umut kaybetme sakın ben bugün kalp atışını duydum ana düşük riskim var hala
İçini ferah tutasın kardeşim

Back