• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş yükseliyor lütfen yardim!!!

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
35
Kizlar yardiminiza ihtiyacim.var lutfen yardim edin
29 temmuz ilk test=40
4 agustos ikinci test=194
5 agustos bugün testi tekrarladik 235 çıktı
Cok mu dusuk bilgisi olanlar lutfen yazsin lutfen

29 temmuz ilk test=40
Yoo dusuk degil canim. Onu nereden cikardin 🙂 cok guzel masallah ilk basta az olmus ama sonra toparlamis. Hayirli olsun 😊

ya kızlar Ben kadın kulübüna mesaj göndermek istiyörüm bir könuda nasıl göndere bilirim örete bilirmisiniz

29 temmuz ilk test=40
%60 artış olması yeterli aslında. Hep aynı yerde mi kan veriyosun farklı yerlerde mi

29 temmuz ilk test=40

Benim ilk beta hcg degerim 16 ydı ve adetim 3 gün gecikmişti çok moralimi bozdular dış gebelik vs diye. 12 gün geçti 2 gün önce 3467 e yükseldi. Bugün öğleden sonra randevum var kese görünüyor mu saglıklı bir gebelik mi diye kontrol edilecek. Çok stres yaptım ama boşunaymş olucagı varsa oluyor allh güzel haberler aldırsın inşallah canını hiç sıkma

Benim ilk beta hcg degerim 16 ydı ve adetim 3 gün gecikmişti çok moralimi bozdular dış gebelik vs diye. 12 gün geçti 2 gün önce 3467 e yükseldi. Bugün öğleden sonra randevum var kese görünüyor mu saglıklı bir gebelik mi diye kontrol edilecek. Çok stres yaptım ama boşunaymş olucagı varsa oluyor allh güzel haberler aldırsın inşallah canını hiç sıkma
Cok cok sagolun cok haklisiniz ama insanin elinde degil insallh saglikla gelsin bebeginiz bende şimdi gidiyorum hastaneye bir uzmanla gorusmek iyi olur inşallah

29 temmuz ilk test=40
Kız niye durmadan test yaptırıyon değerin normal yükseliyor korkma bebeşin sağlıklı

Maalesef düşük başlamış bugün değerin 160a düştü pazartesi tekrar kana bakacaklar düşüş devam ederse kimyasal gebelik yoksa dış gebelikten şüpheleniyor doktorum
Başka doktorada gitsene benimde değerim böyle yükseldi kardeşim belki labaratuar hatasıdır benim gebeliğim devam ediyor bence tek doktorda kalma

Başka doktorada gitsene benimde değerim böyle yükseldi kardeşim belki labaratuar hatasıdır benim gebeliğim devam ediyor bence tek doktorda kalma
3 farklı yere gittim canim ama bugün değer düşünce artık sağlıksız bir gebelik dedi doktorum inşallah normal şekilde atabilirom

3 farklı yere gittim canim ama bugün değer düşünce artık sağlıksız bir gebelik dedi doktorum inşallah normal şekilde atabilirom
İnşallah canım inan çok üzüldüm seni anlayabiliyorum dua edicem bol bol inşallah sende anne olursun hep dualarımda olacaksın inşallah 😔🤗

Aynı yerde yaptırmalısin hastane hastane değişiyor ona dikkat et

Back