Beta hcg yavaş yükselenler

Çarşamba günü test sonucu yukselmesse ilaçlar kesilip düşük yapcam bunu soyledi
İnşallah çıkar ama ben her doktora güvenmem tecrübeli biri olarak soyleyim başka doktora daha git ben bir doktorun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim başka doktora git birde

İnşallah çıkar ama ben her doktora güvenmem tecrübeli biri olarak soyleyim başka doktora daha git ben bir doktorun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim başka doktora git birde
Üzüldüm cnm İnşallah tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın meleğini.Benim diş gebelik olduğu anlaşıldı iğne vurdular düşük olmasını bekliyorum her şerde vardır bir hayır Rabbim Birgün yüzümüzü güldürür inş eminim

Gecmis olsun canim.

Dollenme sonrasi olusan hucre bolunerek cogalir. Bu yuzden iki gunde ikiye katlanmasi beklenir... eger saglikli bir dollenme degilse bolunmeler dengesiz ve duzensiz olur hcg de yuzden iki kat artis olmadigi surece saglikli gorulmez genellikle.

Bazi durumlarda bazi doktorlar minimum %60 i da saglikli kabul edebilir.

Ama degerlerinin cok saglikli olmadigi belli artislarda. Rabbim bundan sonrakini saglikli versin ins

Inş cnm çok sağol Allah razı olsun inşallah hepimiz kucaklariz meleklerimizi

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, lütfen yardımcı olun, adet günümden 1 hafta önce lekelenme tarzında kanamam oldu test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, sonra kanamam olunca yalnış herhalde dedim hatta adetimi söktürsün diye iki gün biberiye içtim, sonra aynı şekilde devam edince doktora gittim ve rahimde kalınlaşma var kesin hamilesin dedi beta hcg değerim 157 çıktı, takibe aldı iki gün sonra 420 ye yükseldi, öyle olunca kanamam dursun diye bana progestan iğne verdi ve hapını kullanmamı söyledi, kullandıktaqn iki gün sonra değerlerim 630 oldu ve ondan iki gün sonra da 924 yani iki katına çıkmadı bir daha, acaba progestan etkilemiş olabilir mi çünkü geçen yıl kürtaj oldum ve bebeğin kalp atışını duymuştuk fakat yine lekelenmem olduğu için progestana başladım ve kalp atışı durdu almak zorunda kaldılar, bunda da aynı şey olacak diye korkuyorum, başına böyle bir durum gelen var mı lütfen yardımcı olun

Protestan düşüğe kanamaya sebep olmaz ki tam tersi bebeğinin tutunmasını sağlar inşallah sorun yaşamazsın doktor ne diyor

Ya anlayamıyorum neden hemen hemen hergün test yapıp moralinizi bozuyorsunuz anlamadım ki ben beklenen adet tarihinden yaklaşık 1.5 hafta sonra kan testi yaptırdım 248 çıktı 10 gün geç döllenme olmuş başka da yaptırmadım söylenen tarihte kontrollerime gittim tamam yani ne gereği var farklı biseyi mi var anlamadım

Canım üzülme her şerde bir hayır vardır,sıkıntılı bir embriyoysa düşmesi daha hayırlı,süreç uzadıkça daha çok hasar bırakıyor,ben de kimyasal yaşadım değerlerim yavaş yükseliyordu,çok şükür kendiliğinden düştü,bende de pıhtılaşma var ama erken süreçte iğnenin faydası olmaz dedi doktorum,hatta anne için risk dedi,iğne kalp durmasını engelliyormuş daha çok,sen de doktorunu dinle,önemli olan şu an senin sağlığın

Protestan düşüğe kanamaya sebep olmaz ki tam tersi bebeğinin tutunmasını sağlar inşallah sorun yaşamazsın doktor ne diyor
Doktor cumartesi tekrar gelmemi söyledi değerlerin yavaş arttığını duruma göre bakacağını söyledi

Benimde durumum normal olsaydı bende gitmeyecektim, kanamalarım olduğu için gittim ve doktor takibe aldı, ve tabiki şu an bişey olacak diye deli gibi korkuyorum

Ben 3 kez baktırdım kandaki artış için,sonra düşük yaptım,doktora gittiğimde kese görünene kadar baktırmalıydın değerlere dedi doktor yani işte şans biraz da kısmeti varsa her türlü oluyor büyüyor doğuyor,yoksa da istediğin kadar evham yap nafile

Benimde durumum normal olsaydı bende gitmeyecektim, kanamalarım olduğu için gittim ve doktor takibe aldı, ve tabiki şu an bişey olacak diye deli gibi korkuyorum

O başka tabi ki ben genel konuşuyorum kanamam falan olsaydı bende giderdim ama öyle insanlar var ki mesela kontrol gününde değil daha erken gidiyo iki günde bir ta da hergün hiçbişey yokken ortada. Endişeyi anlarım ama bu kadarı abarti tabi

Geçmiş olsun canım benim ki 4 5 haftalik falandı kese göründüğünde değeri de dediğim gibi 242 ya da 248 olması lazım daha da gitmedim. Şuan durumun nedir ?

Geçmiş olsun canım benim ki 4 5 haftalik falandı kese göründüğünde değeri de dediğim gibi 242 ya da 248 olması lazım daha da gitmedim. Şuan durumun nedir ?
Düşük yaptım beta hcgnin sıfırlanmasını bekliyorum.

Peki beta hcg artışı benimki gibi düzensiz miydi sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…