Beta hcg yavaş yükselenler

senays78

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
21
8
16
46
Arkadaslar Merhaba, 29mArtta adet olmam gerekiyordu olmadım bir gün sonra hassas gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı beta Hcg değerim 61.37 gunasiri test sonuçlarım 85.35 / 110.34 / 176.37 / 252.34 çıktı ve kafam allak bullak sizce nasıl değerler ?

Cnm 2 gun arayla mi yaptn tek gun araylami

2 gün arayla yaptıysan ne desem bilemedimki.hemen doktora git kimyasal ya da dış gebelik olabilir..inşallah olmasın ama % 66 en az gün aşırı artış beklenmektedir.

Benim beta geçen hafta 908901 iken dün yaptım 502380 çıktı sizce benimki yükselir mı

Benim beta geçen hafta 908901 iken dün yaptım 502380 çıktı sizce benimki yükselir mı
Sanırım değerlerin düşmüş doltoruna gitseydin canım bi düşmesi yerine yükselmesilazımdı.

İnş bir sorun olmaz

2 gün arayla yaptıysan ne desem bilemedimki.hemen doktora git kimyasal ya da dış gebelik olabilir..inşallah olmasın ama % 66 en az gün aşırı artış beklenmektedir.
Dr gittim canım daha önce iki bebegim 8 ci haftada kalpleri durduğu için kürtaj olmuştum testler yapıldı kan pihtilasmasi çıktı.şimdi hiçbir 3500 iğne ve aspirin içiyorum.Dr da çok umutlu değil ama oda bilemedi ne yapacağını.şimdi çarşamba tekrar yaptır eğer yikselmezse ilaçları keselim dedi. Hasta bir insanın fişini çekmek gibi birşey bu.

Canım dikkat et kendine benim dayımın eşinde de kan pıhtılaşması çıktı 3. Çocuğuna hamileyken ve onunla birlikte 4 kürtaj oldu 4.de doğumunu yapabildi allaha şükür

Canım dikkat et kendine benim dayımın eşinde de kan pıhtılaşması çıktı 3. Çocuğuna hamileyken ve onunla birlikte 4 kürtaj oldu 4.de doğumunu yapabildi allaha şükür
Allah bağışlasın..Çok zor hamile olduğunu öğrendikten sonra hevesleniyorsun biranda sil baştan yaşıyorsun herşeyi.Bu seferde elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyor demekki.

Allah bağışlasın..Çok zor hamile olduğunu öğrendikten sonra hevesleniyorsun biranda sil baştan yaşıyorsun herşeyi.Bu seferde elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyor demekki.
Aynen öyle rabbim büyük inşallah bebeğini kaybetmezsin.Doktorda çok önemli ufacık bi hatasında kötü şeyler oluyor

Aynen öyle rabbim büyük inşallah bebeğini kaybetmezsin.Doktorda çok önemli ufacık bi hatasında kötü şeyler oluyor
Aynen. Şuan kararsızım çarşamba günü değerlerin yukseleceginden hiç umutlu değilim.bir an önce ilaçları bırakıp düşük yapmak sanki daha mantıklı geliyor.

Merhaba ben ilk baktığımda teste 178 di iki hafta sonra 800 oldu iki hafta sonra 1000 geçti doktorum bir şey demedi anarmol falan demedi sonra iki hafta sonra 30924 oldu seninki benimkine bakarak daha hızlı yukseliyor telaş lanma

Aynen. Şuan kararsızım çarşamba günü değerlerin yukseleceginden hiç umutlu değilim.bir an önce ilaçları bırakıp düşük yapmak sanki daha mantıklı geliyor.
Sakın canım allahım inşallah bebeğini sana bağışlicak elinden geldiğince dikkat et ilaçlarını saniyesi saniyesine iç umarım rabbim yüzünü güldürür

Pihtilasmayi test yapmadann anlayamiyo muyuz

Pihtilasmayi test yapmadann anlayamiyo muyuz
Kan pıhtılaşmasının en önemli ve en yaygın belirtisi olarak karşımıza, oluşan kızarıklıklar ve ağrılar çıkmaktadır. Bu durumda kramplarda sıkça görülmektedir. Bunlara ek olarak kan pıhtılaşması sonucunda bacakların birinde bir şişlik meydana gelebilmektedir. Bu nedenle kişiler yoğun ve şiddetli ağrılara maruz kalmaktadırlar. Bu durumlar ayrıca DVT belirtileri olarak adlandırılmaktadır. Ağrılar genellikle kolda, sırtta, boyunda ve çenede sıklıkla görülmektedir.

İnternetten arastir belirtiler yazıyor orda

Ben hiç sanmıyorum 1000 leri goremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…