Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştakiler iyi sadece 6-8 nisan arası tam iki katı artmamış. Bu değerle vajinal ultrason ile muayene yapabilir doktor ben 300 küsürken görmüştü doktor keseyi bence sizde bir doktora gözükün burada ne desek yanlış olur hem içiniz rahatlar27 mart beta hcg 5
29 Mart beta hcg 16
1 Nisan beta hcg 64.9
3 Nisan beta hcg 167.8
6 nisan beta hcg 497.5
8 Nisan beta hcg 634.6
Son adet tarihim 1 Mart
Bugün çok az artmış ama kanama vs yok çok moralim bozuldu böyle olup yükselen var mı?
Perşembe gideceğim doktoraBaştakiler iyi sadece 6-8 nisan arası tam iki katı artmamış. Bu değerle vajinal ultrason ile muayene yapabilir doktor ben 300 küsürken görmüştü doktor keseyi bence sizde bir doktora gözükün burada ne desek yanlış olur hem içiniz rahatlar
İnşallah herşey yolundadır sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz inşallahPerşembe gideceğim doktora
Hayır gayet güzel artmış betanız sağlıkla geçirirsiniz umarım hamilelik süreciniziMerhaba kızlar hamileliğimi yeni
Öğrendim bende 4 Nisan da kan verdim beta 263 di 4 gün sonra yani bugün test verdim 905 yükseliş normal mi sizce yavaş mı yükselişi anlayamadım perşembe sonuc için gideceğim doktora
27 mart beta hcg 5
29 Mart beta hcg 16
1 Nisan beta hcg 64.9
3 Nisan beta hcg 167.8
6 nisan beta hcg 497.5
8 Nisan beta hcg 634.6
Son adet tarihim 1 Mart
Bugün çok az artmış ama kanama vs yok çok moralim bozuldu böyle olup yükselen var mı?
Evet verdim doktora hatta bunu sordum diğerleri 2000 3000 çıkıyor benimki neden böyle diye seninki istenilen gibi artmış dedi herkesinki farklı dedi sondaki sonucu yarın göstermeye gideceğimMerhaba, Perşembe günü doktora gideceğinizi söylemişsiniz. Son adet tarihinize göre 5 hafta 5 günlük oluyor diye hesapladım. Ben 5 hafta 1 günde doktora gittiğimde Beta değerini 4000 üstü beklediğini söylemişti. O civarda bir şey geldi. Sizin de yarın gittiğinizde bu değerin çok daha üstü olması beklenir diye düşünüyorum.
Ama anlamadığım bir nokta var bu zamana kadar iki günde bir beta değeri nasıl bakabildiniz? Hep kan mı verdiniz iki günde bir?
Evet verdim doktora hatta bunu sordum diğerleri 2000 3000 çıkıyor benimki neden böyle diye seninki istenilen gibi artmış dedi herkesinki farklı dedi sondaki sonucu yarın göstermeye gideceğim
Sadece son sonuçtan çok endişeliyim korkuyorumDoktorunuz bu şekilde söylediyse bir sıkıntı yoktur. İçiniz rahat olsun. Güzel haberler alırsınız umarım sağlıkla gelsin![]()
Sadece son sonuçtan çok endişeliyim korkuyorum![]()
Dış gebelik konusunu da araştırdım tek taraflı kasık ağrısı omuz ağrısı vs diyor bunların hiç biri yok hatta kasıklarımın ortası rahmin olduğu yer ağrır hep ağrıdığı zaman yine de nedir bilmiyorum yani yarın kan verince normal artacak mı yine düşük artmaya mı devam edecek çok dua ediyorum hayırlısını nasip etsin rabbim diye inşallah dualarım kabul olur belirsizlik kötü bir de güzel yükseliyordu yine de hayırlısıEndişenizi çok iyi anlıyorum. 2021 yılında ben kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik olduğu ortaya çıkana kadar haliyle dış gebelik ihtimali de değerlendirildi. Yanlış anlamayın ama tek isteğim dış gebelikse de bana zarar vermeye başlamadan, süreç zorlaşmadan, en kolay şekilde bunu sonlandırabilmekti. Çünkü nasibe yapacak bir şey olmadığını anlıyorsunuz ve o an devreye insani duygularımız giriyor. Bu yüzden lütfen endişelenmeyin ne olursa olsun bilin ki hayrınıza sonuçlanacak. Sizin değerlerinize bakıldığında zaten kimyasal gebelik olmadığı çok açık, son değerinizle ilgili korkunuzun dış gebelik endişesi olduğunu düşünüyorum. Bu duruma da, tabi eğer böyle bir durum varsa, çare olmadığı için kendi üzerinize gitmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Aksine olan bir sorunu çözebilir. Tüpleriniz tıkalıysa tüpleriniz açılacaktır veyahut da embriyo sağlıksızsa rahme tutunmasına vücut müsaade etmemiş demektir. Bu öyle tuhaf ki, insan vücudu önce hep kendini koruyor. Gebeliği kabullenince de her şeyi bebeğe veriyor. Döngüye inanın kendinizi rahat bırakın her şey neticede güzel olacak eminim
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahHayır gayet güzel artmış betanız sağlıkla geçirirsiniz umarım hamilelik sürecinizi
Sonucunuz nedir acaba be de 31 marta 160 4 Nisan 422 10 Nisan 672 çıktı doktoruma sonuçları attım yarın çağırdı ultrasona bakmadan seni endişelendir miyim dedi içime kurt düştü27 mart beta hcg 5
29 Mart beta hcg 16
1 Nisan beta hcg 64.9
3 Nisan beta hcg 167.8
6 nisan beta hcg 497.5
8 Nisan beta hcg 634.6
Son adet tarihim 1 Mart
Sonucunuz nedir acaba be de 31 marta 160 4 Nisan 422 10 Nisan 672 çıktı doktoruma sonuçları attım yarın çağırdı ultrasona bakmadan seni endişelendir miyim dedi içime kurt düştü
Sonucunuz nedir acaba be de 31 marta 160 4 Nisan 422 10 Nisan 672 çıktı doktoruma sonuçları attım yarın çağırdı ultrasona bakmadan seni endişelendir miyim dedi içime kurt düştü27 mart beta hcg 5
29 Mart beta hcg 16
1 Nisan beta hcg 64.9
3 Nisan beta hcg 167.8
6 nisan beta hcg 497.5
8 Nisan beta hcg 634.6
Son adet tarihim 1 Mart
Canım kanda pozitif olması için beta 5 in üzerinde çıkması lazım tekrar kan ver bugün değerlerin yükselmiş mi bak hala düşükse maalesef negatifEki Görüntüle 3574692
Testime bakar mısınız 3 gün önce kan verdim 1.20 çıktı bugün yaptım böyle
Bundan önce de 5 test yaptım hepsi silik en net bu oldu yükselmişmidir sizce
Bugün verdim bakalım 4 de çıkacak sonuçSonucunuz nedir acaba be de 31 marta 160 4 Nisan 422 10 Nisan 672 çıktı doktoruma sonuçları attım yarın çağırdı ultrasona bakmadan seni endişelendir miyim dedi içime kurt düştü
Canım kanda pozitif olması için beta 5 in üzerinde çıkması lazım tekrar kan ver bugün değerlerin yükselmiş mi bak hala düşükse maalesef negatif
%56 yükseldi 992.8 oldu dün bugün gittim takip edeceğiz dedi yarın özele gitcem alttan muayene ile belki görür nereye yerleştiğiniSonucunuz nedir acaba be de 31 marta 160 4 Nisan 422 10 Nisan 672 çıktı doktoruma sonuçları attım yarın çağırdı ultrasona bakmadan seni endişelendir miyim dedi içime kurt düştü
Canım kanda pozitif olması için beta 5 in üzerinde çıkması lazım tekrar kan ver bugün değerlerin yükselmiş mi bak hala düşükse maalesef negatif
Ben 5 ile öğrendim eve gelip yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı sonra koyulaştı olma ihtimali var 2 günde bir takip etmek gerekiyor bir de adetiniz geçti miEki Görüntüle 3574692
Testime bakar mısınız 3 gün önce kan verdim 1.20 çıktı bugün yaptım böyle
Bundan önce de 5 test yaptım hepsi silik en net bu oldu yükselmişmidir sizce
Şöyle söyliyim abla adetimin 3 gün öncesi lekelenme geldi 1. Gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün azaldı ve bitti ben test yaptım böyle silik çıktı sürekli yaptım 8 tane yaptım o günden bugüne kadar ve çizgi artık hemen çıkıyor kanı 3 gün önce verdim bugün herşey belli olucak sabah yaptım 2 tane aynı gözle görülüyor şekilde çıkıyor 3 4 dakikadaBen 5 ile öğrendim eve gelip yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı sonra koyulaştı olma ihtimali var 2 günde bir takip etmek gerekiyor bir de adetiniz geçti