- 22 Ağustos 2024
- 11
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi zehra karasu
-
İlk gittiğiniz doktor ne kadar kötü biriymiş, kim bu böyle net konuşabiliyor. Gebelik cok bireysel bir olay. Artışlarınız güzel görünüyor. Sizde böyle stres yaratmasına izin vermeyin lütfen. Umut edin dua edin lütfen.Merhaba
28.01.25 de kan tahlilim 68
30.01.25 101
01.02.25 174
03.02.25 318
07.02.25 950
çıktı bu gün doktor keseyi gördü normal gebelik olması imkansız betan istenildiği gibi çıkmıyor kesin düşük yapacaksın yada dış gebelik dedi başka doktora gittim benim %60 artışla doğum yapan hastalarım oldu takip edip bakıcaz dedi umutsuz konuşmadı bu durumu yaşanlar var mı ? Pazar günü tekrar test vericem doktor bu güne kadar beta hcgnin çıkışını izledik bundan sonra düşüşünü izlicez dedi ama diğer gittiğim doktor umut var diyo çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
Valla sürekli dua ediyorum ama insanın elinde de değil kaç defa sordum hiç mi umut yok diye asla yok imkansız dedi hamilelik için en önemli şey moral ama sabahtan beri stresten başımın ağrısından duramıyorumİlk gittiğiniz doktor ne kadar kötü biriymiş, kim bu böyle net konuşabiliyor. Gebelik cok bireysel bir olay. Artışlarınız güzel görünüyor. Sizde böyle stres yaratmasına izin vermeyin lütfen. Umut edin dua edin lütfen.
Off ne saçma ya. Kitaplar nasıl farklıymış!Evet bende araştırdım benim artışım normal gözüküyor doktorda söyledim kitaplara göre normal gerçek hayatta normal değil dedi bebeğimi doğurma ihtimalime %1 bile vermedi kese içinde yalancı kese olabilir dedi . İnşallah benimde bebeğim tutunur bırakmaz duanızı eksik etmeyin
İnşallah inşallah, güzel haberlerini alalım inşallah. Buraya yazarsan çok sevinirim. Tahmini artışını hesapla, 5bin civarındayken git inşallah karnından gör keseyi.İnşallah herşey güzel olur çok teşekkür ederim
Merhaba dış gebelik demek embriyonun rahime ulaşmaması tüplerde kanallarda tıkanması demek eğer ki kese göründüyse endişelenmeyin dış gebelik ihtimaliniz yoktur bence geçiren biri olarak söylüyorum başka doktora giyin içinize sinen hocayla devam edin inşallah sağlıcakla alırsınız kucagınızaMerhaba
30.01.25 101
01.02.25 174
03.02.25 318
07.02.25 950
çıktı bu gün doktor keseyi gördü normal gebelik olması imkansız betan istenildiği gibi çıkmıyor kesin düşük yapacaksın yada dış gebelik dedi başka doktora gittim benim %60 artışla doğum yapan hastalarım oldu takip edip bakıcaz dedi umutsuz konuşmadı bu durumu yaşanlar var mı ? Pazar günü tekrar test vericem doktor bu güne kadar beta hcgnin çıkışını izledik bundan sonra düşüşünü izlicez dedi ama diğer gittiğim doktor umut var diyo çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
Şuan son durum ne acabaMerhaba
30.01.25 101
01.02.25 174
03.02.25 318
07.02.25 950
Sonuç ne şuanMerhaba
30.01.25 101
01.02.25 174
03.02.25 318
07.02.25 950
Merhaba, Durumunuz ne şu anBenim beta için yardımcı olabilir misiniz buraya yazanlar ne durumdasınız şuan
24.02 beta 102 çıktı
28.02 beta 239 çıktı
Yükseliş yavaş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?