Hayır korunmadım kürtaj olmadığı için korunmana gerek yok dedi doktorum hiç korunmadım 2 kimyasal gebeliğimde deBenim de bu ay yani yeni bitti 5 gün oldu kanamam biteli 1600 olması gereken değer 1200 de kanamam başladı siz daha sonra korundunuzmu
Peki şimdi hani tekrar hamile kaldinizmi tedavi gordunuzmu benim kürtaj da oldumHayır korunmadım kürtaj olmadığı için korunmana gerek yok dedi doktorum hiç korunmadım 2 kimyasal gebeliğimde de
İlk kimyasalımdan 6 ay sonra gebe kaldım oda kimyasal oldu Temmuz ayında gerçekleşti düşük hiç korunmadım hamile de kalmadım bu ay aşılama yaptırdım şuan test günümü bekliyorumPeki şimdi hani tekrar hamile kaldinizmi tedavi gordunuzmu benim kürtaj da oldum
Kimyasal gebelik yaşamadınız mı ? Nasıl kürtaj yaptılar kimyasal demek zaten bebek daha oluşmamış oluyorPeki şimdi hani tekrar hamile kaldinizmi tedavi gordunuzmu benim kürtaj da oldum
Öncesi 10 ay önce kürtaj oldum boş gebelikKimyasal gebelik yaşamadınız mı ? Nasıl kürtaj yaptılar kimyasal demek zaten bebek daha oluşmamış oluyor
Gecikmenizin kaçıncı gününde başladı kanama ?sizi üzmek istemem ama benimde böyleydi hatta 1200 küsürlere kadar yükseldi ama sonrasın da düşük oldu kimyasalmış yavaş yavaş yükseliyordu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Haziran 11’de hamile olduğumu öğrendim. Temmuz 17’de kanamam başladıGecikmenizin kaçıncı gününde başladı kanama ?
Sizin nasıl oluyor herhalde kimyasal değil çünkü baya oluyorHaziran 11’de hamile olduğumu öğrendim. Temmuz 17’de kanamam başladı
Kimyasal demişti doktor kürtaj vs olmadım kendiliğinden düştü. Ultrason ile baktığın da keseyi göremedi 1100 küsürdeydi değerim sonraki 2 gün sonra zaten kanamam başladı 900 küsüre düştü değerim 5. Haftaya girmiştiSizin nasıl oluyor herhalde kimyasal değil çünkü baya oluyor
Benimde 6 haftalık ti ama geç döllenmeydi adete yakın tutunmuş zaten anlamıştım tabiki ama olmadı benimde kese görünmedi ve kanamam başladı 1200 du degerimKimyasal demişti doktor kürtaj vs olmadım kendiliğinden düştü. Ultrason ile baktığın da keseyi göremedi 1100 küsürdeydi değerim sonraki 2 gün sonra zaten kanamam başladı 900 küsüre düştü değerim 5. Haftaya girmişti
Korundunuzmu doktor ne dedi ben acile gittim de doktor randevu almamı söyledi beta düşüne kadar korunmami söyledi sonrası içinde kadın doğuma randevu almamı söyledi benim iki hafta cezam olduğundan gidemedim şimdi hafataya randevu verildi banaKimyasal demişti doktor kürtaj vs olmadım kendiliğinden düştü. Ultrason ile baktığın da keseyi göremedi 1100 küsürdeydi değerim sonraki 2 gün sonra zaten kanamam başladı 900 küsüre düştü değerim 5. Haftaya girmişti
Ben korunmadım doktor da korunmamı söylemedi kanamam zaten 7 gün sürdü sonra kesildi. Sonrasın da normal şekilde korunmadan devam ettim kanama bitince sıfırlanmıştı zaten değerimKorundunuzmu doktor ne dedi ben acile gittim de doktor randevu almamı söyledi beta düşüne kadar korunmami söyledi sonrası içinde kadın doğuma randevu almamı söyledi benim iki hafta cezam olduğundan gidemedim şimdi hafataya randevu verildi bana
Acilde baktırdım değerim 22 çıktı kanamada az az geliyordu o günden sonra bittiBen korunmadım doktor da korunmamı söylemedi kanamam zaten 7 gün sürdü sonra kesildi. Sonrasın da normal şekilde korunmadan devam ettim kanama bitince sıfırlanmıştı zaten değerim
Acilde baktırdım değerim 22 çıktı kanamada az az geliyordu o günden sonra bitti
Vitamin kullanıyormusun yada eşinİlk kimyasalımdan 6 ay sonra gebe kaldım oda kimyasal oldu Temmuz ayında gerçekleşti düşük hiç korunmadım hamile de kalmadım bu ay aşılama yaptırdım şuan test günümü bekliyorum
En son cuma günü gittim bu hafta sağlık ocağında test ver dedi doktorSıfırlanmıştır büyük ihtimalle
Yok ben sadece folik asit kullanıyorumVitamin kullanıyormusun yada eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?