Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg yavaş artması
- Konu Sahibi Lilakahve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2024
- 219
- 55
- 13
- 35
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
İlk kandan 2 gün sonra aynı saatte verdimÇok bilmiyorum ama %60 artması sağlıklı demek diye okumuştum. 2 sinde saat kaçta verdin mesela tam 24 saat olmadıysa artış gayet yeterli
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
Amin inşallahsizi üzmek istemem ama benimde böyleydi hatta 1200 küsürlere kadar yükseldi ama sonrasın da düşük oldu kimyasalmış yavaş yavaş yükseliyordu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler
- 12 Haziran 2024
- 234
- 141
- 18
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
Görüştüm canım ilaçları bırakma. Ptesi kan ver dedi.Canım ne yaptın doktorunla gorustun mu
Nadiren de olsa yavaş artıp düzelen olabiliyor dedi. Burda da baya araştırdım yavaş artıp sonra düzelen olmuş gerçekten de .
İnşallah benimde öyle olur
- 12 Haziran 2024
- 234
- 141
- 18
Aşkım hadi inşallah bu süreçte ceviz ye badem ye inşallah iyi gelirGörüştüm canım ilaçları bırakma. Ptesi kan ver dedi.
Nadiren de olsa yavaş artıp düzelen olabiliyor dedi. Burda da baya araştırdım yavaş artıp sonra düzelen olmuş gerçekten de .
İnşallah benimde öyle olur
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
değerim düşmüş. Kimyasal oldu canımAşkım hadi inşallah bu süreçte ceviz ye badem ye inşallah iyi gelir
- 12 Haziran 2024
- 234
- 141
- 18
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
Canım yaa doktorum şu an kesin bir şey yok. İlaçları bırakma . Çarşamba tekrar kan ver dediYine olacak inşallah. Üzme canını
Kafam karıştı düşen değer tekrar yükselir mi ki
Evet yukselebiliyor benım 2. Kımyasalımda öyle oldu önce düştü sonra yuklesdi maalesef yine kimyasalla sonuclandı ama yuklestıgınde doktorum saglıklı gıdıyor gibi duruyor demişti devam etseydı saglıklo gebelik olarak devam edecekti önemli olan nasıl yükseldiği 2 gunde bir 2 katına cıkması gerekiyor ilk bastakı gibi 10 20 arası gibi bir değer kör yüklesme oluyor düşüşten sınra yukseldıgınde benımde öyle dengesiz cıkmıstı kurtaja alabilirim demişti ki kendi kendine düştüCanım yaa doktorum şu an kesin bir şey yok. İlaçları bırakma . Çarşamba tekrar kan ver dedi
Böyle kötü söylüyor musum gibi oldu biraz umarım ki gonlunden gectiği gibi güzel saglıklo bi gebeliğin olur bir postta acmıssınız o yüzden hiç bişey yazmadan kendimi alamadım içini ferah tut Rabbim saglıcakla nasip eder inşAllah
- 4 Ocak 2025
- 21
- 13
- 3
- 29
Ben kimyasal yasadigim ay bir hafta boyunca kan degerim 2 kat artti ama kimyasaldi sonraki ay hemen ogluma hamile kaldim sakin uzulme vucut kendini hazirliyor diger ay cok iyi degerlendir ovulasyon testi ile yumurtlama gununu takip etCanım yaa doktorum şu an kesin bir şey yok. İlaçları bırakma . Çarşamba tekrar kan ver dedi
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
Ben kimyasal yasadigim ay bir hafta boyunca kan degerim 2 kat artti ama kimyasaldi sonraki ay hemen ogluma hamile kaldim sakin uzulme vucut kendini hazirliyor diger ay cok iyi degerlendir ovulasyon testi ile yumurtlama gununu takip et
2 ocak 89,86Evet yukselebiliyor benım 2. Kımyasalımda öyle oldu önce düştü sonra yuklesdi maalesef yine kimyasalla sonuclandı ama yuklestıgınde doktorum saglıklı gıdıyor gibi duruyor demişti devam etseydı saglıklo gebelik olarak devam edecekti önemli olan nasıl yükseldiği 2 gunde bir 2 katına cıkması gerekiyor ilk bastakı gibi 10 20 arası gibi bir değer kör yüklesme oluyor düşüşten sınra yukseldıgınde benımde öyle dengesiz cıkmıstı kurtaja alabilirim demişti ki kendi kendine düştü
Böyle kötü söylüyor musum gibi oldu biraz umarım ki gonlunden gectiği gibi güzel saglıklo bi gebeliğin olur bir postta acmıssınız o yüzden hiç bişey yazmadan kendimi alamadım içini ferah tut Rabbim saglıcakla nasip eder inşAllah
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
Değerlerim bu şekilde.
Sunu demek istiyorum sadece ben kendı adıma sana kesım cıkar cıkmaz ya da kesın kımyasal diyemem cunku som kımyasalımın geneliğini öğrendimten 2 gun sonra ayagımı kırdım, o gun rontgen almadan doktor kırkk gibi duruyor bız alcıya alalım kanaman baslayınca rötngen cektır dedi o gece hıc uyumadım 3 ayrı hastane gezdim biri agrıma cozum bulsun diye som gittiğim doktor dediki evet doktor suanko degerlerine göre kımyasal diyebilir ama benım kendi yengem kımyasal gebelik geciriceğini düşünürken hamılelık saglıklıya dondu kanaman baslamadıgı surece sana hıc bır doktor yardımcı olmaz kensi doktoruna da gitsen müsade etmez dedi öyle anlamıştım kesım kımyasal kesın saglıklo diye bişey yok her an herşey olabiliri hatta o dusugumde kanamam basladıktan hatta bıttıkten sonra bile beta degerlerime bakılmaua devam edildi 1.2 ye dusune kadar kadın dogum uzmanımdan rontgen izni bile alamadım yani yuklesedebişir yükselmeye de bilir burda önemli olan sonucu ne olursa olsun senin tutucaksada cocugun saglıklı olması2 ocak 89,86
4 ocak 120,14
6 ocak 98,05
Değerlerim bu şekilde.
- 26 Şubat 2022
- 1.469
- 911
- 53
- 33
Anladım canım açıklaman için teşekkür ederim. Çarşamba belli olacak o zaman bakalım hayırlısı inşallahSunu demek istiyorum sadece ben kendı adıma sana kesım cıkar cıkmaz ya da kesın kımyasal diyemem cunku som kımyasalımın geneliğini öğrendimten 2 gun sonra ayagımı kırdım, o gun rontgen almadan doktor kırkk gibi duruyor bız alcıya alalım kanaman baslayınca rötngen cektır dedi o gece hıc uyumadım 3 ayrı hastane gezdim biri agrıma cozum bulsun diye som gittiğim doktor dediki evet doktor suanko degerlerine göre kımyasal diyebilir ama benım kendi yengem kımyasal gebelik geciriceğini düşünürken hamılelık saglıklıya dondu kanaman baslamadıgı surece sana hıc bır doktor yardımcı olmaz kensi doktoruna da gitsen müsade etmez dedi öyle anlamıştım kesım kımyasal kesın saglıklo diye bişey yok her an herşey olabiliri hatta o dusugumde kanamam basladıktan hatta bıttıkten sonra bile beta degerlerime bakılmaua devam edildi 1.2 ye dusune kadar kadın dogum uzmanımdan rontgen izni bile alamadım yani yuklesedebişir yükselmeye de bilir burda önemli olan sonucu ne olursa olsun senin tutucaksada cocugun saglıklı olması
İnşAllah gönlünden gecen olur
Anladım canım açıklaman için teşekkür ederim. Çarşamba belli olacak o zaman bakalım hayırlısı inşallah
Benim de bu ay yani yeni bitti 5 gün oldu kanamam biteli 1600 olması gereken değer 1200 de kanamam başladı siz daha sonra korundunuzmusizi üzmek istemem ama benimde böyleydi hatta 1200 küsürlere kadar yükseldi ama sonrasın da düşük oldu kimyasalmış yavaş yavaş yükseliyordu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler