- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar.. Bir kac gundur kasik agrilarim ve bazi sikayetlerim nedeniyle reglime 2-3 gun kala yani bugun kan testi yaptirdim. Beta hcg degerim 11,25 cikti.. Laborant iki gun sonra tekrarlayin dedi acaba kesin gebelik var midir?
merhaba tatlım öncelikle şunu söyleyim bende ilk böyle bir test yaptığımda 12 civarinda bir değer çıkmıştı doktor bu değeri gebelik olarak değerlendiremeyiz demişti ama yinede sen 3 gün sonra tekrar bir test yaptırıp doktora göster derim laboranta çok güvenme cnm...
Merhaba kizlar.. Bir kac gundur kasik agrilarim ve bazi sikayetlerim nedeniyle reglime 2-3 gun kala yani bugun kan testi yaptirdim. Beta hcg degerim 11,25 cikti.. Laborant iki gun sonra tekrarlayin dedi acaba kesin gebelik var midir?
cnm arada bır deger cıkmıs bende hamıleymısım ama sonucum 21,99 gibi biseydı banada tekrarla demıstı tekrarlayınca arttını gorduk umarum senınde oyle olur. hayırlısı herseyın cnm. ama 11 artıs belırtısı bence.
Ben adet olmam gereken gun yaptim bhcg testini 54 cikti doktor hamileligin 1 yada 2nci haftasindasiniz dedi :)
merhaba
bu topice ilk kez yazıyorum
ne oldugunu anlayamamakla birlikte canım sıkkın.. bebek istiyoruz.. sabırsızlıkla adetimin gecikmesini bekledik..
iki gün geçince test yaptım evde pozitif çıktı
hemen hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırdım,
bhcg 61.5 çıktı.. bu ayın 9uydu....
doktorum hamilesin ama bu düşük bir değer belki erken tespit olduğundandır ama dış gebelik de olabilir dedi..
bugün tekrar bhcg yaptılar 136.9 çıktı.. artış var ama aradan iki gün geçti 200leri geçmiş olması lazım demişti doktor.
benimki neden düşük bi de progesteron testi yaptı o da 30.9 çıkmış bu nedemek oluyo?
bi aydınlatın beni ya kafam karışık oysa ne kadar sevinmiştik doktora gitmeden önce
Ben adet olmam gereken gun yaptim bhcg testini 54 cikti doktor hamileligin 1 yada 2nci haftasindasiniz dedi :)
Tebrikler gebeliğiniz hayırlı olsun aynı kasık ağrıları bendede vardı doktoruma sorduğumda kese oluşmaya başladığı için ağrılarınız çok normal demişti umarım bebişin sana sıkıca tutunur.
kötü bir haber aldım 11,67 çıkmış yükselmemiş yani
bu sonuca göre hamile gözüküyosun ama
merhaba
bu topice ilk kez yazıyorum
ne oldugunu anlayamamakla birlikte canım sıkkın.. bebek istiyoruz.. sabırsızlıkla adetimin gecikmesini bekledik..
iki gün geçince test yaptım evde pozitif çıktı
hemen hastaneye gidip aynı gün kan testi yaptırdım,
bhcg 61.5 çıktı.. bu ayın 9uydu....
doktorum hamilesin ama bu düşük bir değer belki erken tespit olduğundandır ama dış gebelik de olabilir dedi..
bugün tekrar bhcg yaptılar 136.9 çıktı.. artış var ama aradan iki gün geçti 200leri geçmiş olması lazım demişti doktor.
benimki neden düşük bi de progesteron testi yaptı o da 30.9 çıkmış bu nedemek oluyo?
bi aydınlatın beni ya kafam karışık oysa ne kadar sevinmiştik doktora gitmeden önce
evet canım ama iki gün önce baktırmıştım 11,25ti pek değişmemiş sanki artması gerekmez miydi? çok demoralize oldum