• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yardım

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
Kızlar ilişkiden tahmini 9-10 gün sonra adeti bekleyemeyip kan verdim 2.5 çıktı.Ben mi acele ettim daha yükselebilir mi? Böyle olup yükselen oldumu?

Kızlar ilişkiden tahmini 9-10 gün sonra adeti bekleyemeyip kan verdim 2.5 çıktı.Ben mi acele ettim daha yükselebilir mi? Böyle olup yükselen oldumu?
Yükselebilir. Erken vermişsiniz 4 5 gün sonra verin netleşir hayırlısı olsun.

Hangi iliskiden sonra döllenme olduğu bilinmediği için bence adetiniz 1 hafta ve civarı gecikince kan verin bu zaman diliminde stres yapmayın akışına bırakın ki adetiniz stresten gecikmemiş olsun umarım gönlünüzdeki olur 😌🙏

Hangi iliskiden sonra döllenme olduğu bilinmediği için bence adetiniz 1 hafta ve civarı gecikince kan verin bu zaman diliminde stres yapmayın akışına bırakın ki adetiniz stresten gecikmemiş olsun umarım gönlünüzdeki olur 😌🙏
Çok teşekkür ederim umarım 🙏

Yapabilirsiniz tabi baktınız çıktı kan testi verirsiniz tekrar.
Bu süreç çok sıkıntılı ya dün bi test yaptım böyle ikinci çizgi test 1 saat bemladikten sonra görünür gibi olmuştu.Dedimki aha hamileyim.Sonra kan çıkınca bi hayal kırıklığı oldu

Back
X