Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler ben Kasım ayında ilişkiye girdim sonra Aralık da beta baktirdim 1.20 çıktı şimdi geçen gün tekrardan ölçütdurdum 0.38 çıktı bu değerler de yanılma payı olmaz dimi çocuk düşünmüyoruz ayrıca bu aralarda adet oldum ama adet olup hamile olanalr varmış bu gerçek mi
Adet olduktan sonra geçmiş ilişkinizle hamile kalamazsınız, implantasyon kanaması yaşayabilirsiniz anca. O da genel olarak pedi doldurmaz sadece 3-4 damla 2 gün sürer. Hamileyken adet olmak imkansızdır, çünkü adet döllenme süresi geçtiği için ölmüş yumurtaların dışarı atılmasıdır. Hamileyken adet olduğunu iddia eden azınlık aslında adet olmuyor. Ya yerleşme kanamasını adet zannediyor ya da başka sebepten yine kanama yaşıyor ama adet olmuyor aslında. Bu durum da çok nadir.
En kesin sonuç kan testi, değerlerde belki küçük oynamalar olabilir ama yanlış olma ihtimali yok denecek kadar az. Ayrıca Kasım ayında girdiğiniz ilişkiden gebelik oluşsaydı çocuk şimdi yaklaşık 4buçuk aylık olacaktı. Yani sürecini yarılamış olacaktı ve sizin belirtiler tavan yapacaktı. Hamile değilsiniz ve emin olun gebelik oluşması o kadar da kolay değil.
İyi günler ben Kasım ayında ilişkiye girdim sonra Aralık da beta baktirdim 1.20 çıktı şimdi geçen gün tekrardan ölçütdurdum 0.38 çıktı bu değerler de yanılma payı olmaz dimi çocuk düşünmüyoruz ayrıca bu aralarda adet oldum ama adet olup hamile olanalr varmış bu gerçek mi
Kızlar help me. Cuma günü verilen kanda betam 610 du bugün yani pazartesi günü verdim doktor ortalama 1500 civarı olması lazım demişti sonuca baktım 2800 çıkmış bunun nedeni ne olabilir